Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
06 februari 2011

KreavaK, 1000 bollen garen en marsepein chocolaatjes

Dagje uit
Een dagje uit met de stichting vandaag. Niet oneerbiedig bedoeld hoor voor mijn moeder, tante en Catrien. Want het was heel erg gezellig en we hebben veel moois gezien en ook enorm leuke idee├źn opgedaan. Tenminste, ik zal voor mezelf spreken.

1000 bollen
Ik had gelezen van een speciale aanbieding, 50 kilo garen (oftewel 1000 bollen) voor een erg leuke prijs. Mijn moeder en tante leek het ook wel wat (gelukkig) en zo bestelde mijn moeder vanmiddag een verrassingsdoos, want helaas kregen we niet van te voren te zien wat daar in zal zitten. Donderdag aanstaande wordt het al bezorgd, dus ik breng de middag bij mijn moeder door :)

Vilten
Persoonlijk had ik niets met vilten. Tot ik vanmiddag een stukje droog mocht vilten. De mijnheer van de Witte Engel was heel geduldig en legde me van alles uit. Nou ik ben om. Kreeg zelfs nog een poppetje en een viltnaald mee. Vanavond heeft Quinty het haar geprikt en ik heb een mond en twee oogjes geborduurd. Ik heb nog heel wat oude wollen dekens liggen waar ik nu inspiratie voor heb gekregen.

Creatie
Lang geleden heb ik een begin gemaakt voor gehaakte poncho. Dat is een "cape" geworden. Met tig kleuren. Gisteravond heb ik alle draadjes eindelijk afgehecht en vandaag droeg ik de creatie. Kreeg veel complimenten. Merendeel heb ik gehaakt met Catania Katoen. Bij de stand van Phildar kreeg ik een reactie dat "hun" garen voordeliger is. Ter promo kreeg ik een bolletje Cotton 3 mee om te testen.

Aanbod
Bij een van de garenleveranciers hing een bordje vertegenwoordiger gezocht. Voor de gein zei ik tegen Catrien, dat lijkt me wel wat...
We raakten met een van de (wat ik dacht) vertegenwoordigers aan de praat over de prachtige garens.
De oh... en ah...'s vlogen over en weer. Kwam het gesprek op de vertegenwoordiger die ze zochten. Vroeg de man die export sales manager bleek te zijn, of ik interesse heb in de functie.... Ik heb beloofd hem te mailen... Ga er even een nachtje over slapen... Voelde me wel vereerd. Liep in mijn spijkerbroek, coupe windhoos en een gehaakt cape-je, haha.

25 minuten
Vanavond lekker bij Quinty 25 minuten in bed liggen kletsen. Martijn en zij hadden wel een gezellige dag gehad. Nou, ik ook. Ga lekker op tijd slapen. Tenminste...

Foto's
Hebben jullie behoefte aan (meer) foto's op mijn blog? Ik heb vaak "ruzie" met foto's op blogger en vind mezelf niet zo'n beste fotografe. Daarom laat ik het altijd maar bij 1 of 2... Laat maar weten.

Bookmark and Share

Would you like to comment?