Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
11 februari 2011

Kleine meisjes worden snel groot


Klein meisje
In dit geval bedoel ik ons eigen meisje. Als 'opdondertje' met kort haar en een pony. (Uiteraard mocht ik deze foto NIET plaatsen van de barones). Daarnaast als volleerd fotomodel voor de barettenpret.

Acht jaar is ze nu. En gelukkig vindt ze het nu heel gezellig om met mij te zijn. Van vriendinnen met oudere kinderen begrijp ik dat dat niet zo lang meer duurt...
Om die reden wilde ik al een hele poos een baan met werktijden onder schooltijd.

Vacature
Vorige week vrijdag werd ik gebeld over een leuke vacature. Afgelopen maandag hoorde ik dat ik vandaag op gesprek mocht. Vanmiddag hoorde ik dat ik ben aangenomen. Ook nog voor het aantal uren waarvan ik dacht dat ze in een later stadium pas aangeboden zouden worden.

Afscheid van mijn huidige collega's zal zwaar worden, want we hebben elke dag zo veel lol met elkaar :( Had vanmiddag al een hele verdrietige collega/vriendin aan de telefoon... Maargoed, ik weet waarvoor ik het doe...

Dus ik ben heeeeeeeel blij.
Bookmark and Share

Would you like to comment?