maandag 10 januari 2011

Pettenpret, vouwfietsen en aannames

Vanmorgen stapte ik op tijd uit bed. Want met de sollicitatie voor de boeg moest ik wel een net, maar ook fietsbaar setje kleding uitzoeken.
De ochtend begon na het ontbijt met het poetsen van mijn laarzen. Voor ik bij de schoenenpoetsdoos kon 'moest' ik eerst het kastje uitruimen. Dat bleek wel een heel vies kastje, dus ook nog een natte lap erlangs gehaald.

Setje bedacht, gauw gedoucht, ik zou op de vouwfiets van manlief, dus ik wilde op tijd weg. Dat werd iets later dan gepland. Want een punt aan de trapper maakte een lelijke kras op mijn laars *snik*. Ondertussen viel er een doos (ja, de kelder staat te vol) en dacht ik aan het berichtje van man, waarin stond dat het glad was.

Voorzichtig (en onhandig) fietste ik naar het station. Te langzaam, want toen ik aan kwam rijden, reed de trein net weg... verdere details van het niet op kunnen vouwen van de fiets, de volle trein en alles zal ik jullie besparen...

Sollicitatie ging naar mijn idee goed. Toch ben ik niet aangenomen. Om heel eerlijk te zijn ben ik wel blij. Ik had daar graag willen werken hoor. Het was alleen voor 3 maanden in plaats van 6. In plaats van kindlief 2 middagen naar de oppas had ze 3 middagen gemoeten, dus het is goed.

Ik heb nu gezellige collega's. We lachen heel wat af. Fijne werktijden, werk wat me ligt. En..... ik hou tijd over om te haken.

De mooie dame op de foto is de trotse eigenaresse van een nieuw model pet. (Met klep). Moeder Anmara maakt samen met een compagnon de prachtigste glaskralen. Vorige week zag ze mijn baret en vroeg of ik ze ook in opdracht maakte :) Uiteraard. Dus fröbelde ik een kleinere maat. Vanmorgen leverde Martijn de opdracht af en vanmiddag kreeg ik de foto in mijn mailbox.

Ook interesse in een leuke pet? Ik haak ook in opdracht. 17,95 euro (exclusief verzendkosten). Alle kleuren mogelijk. (Verzoeken mogen naar: christelnolle@gmail.com haha, einde promo)
Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Een reactie posten