zaterdag 1 januari 2011

Oud en nieuw in joggingbroek.

Allereerst alles wat wenselijk is voor dit nieuwe jaar.

Wij hebben de jaarwisseling gevierd bij mijn ouders. Lekker kaarten en knobbelen in de joggingbroek ;) Ondertussen aan de vreterij. Luisterend naar de top 2000.
Daar ook geslapen. Moest wel, want ons bed lag vol.

Rond 04.00 uur vonden we het welletjes. Om vanmorgen rond 11.00 uur weer aan de keukentafel te verschijnen.

Na wat tosti's voor de lunch genuttigd te hebben, vertrokken man- en kindlief voor een wandeling. Ik toog naar huis. Vol goede moed om op te ruimen.

Het werd een reis door het verleden.
Vanaf 1997 tot aan heden. Veel weggegooid. Drie tasjes met leuke spullen klaargezet om anderen te verblijden. De hobbykamer is heerlijk opgeruimd. Het bed weer leeg. En vanaf morgen doe ik gewoon dagelijks een klein gedeelte, in het kader van weg met de warboel.

De krans op de foto kreeg ik doorgemaild via mijn tante. Hier vind je de blog van Supergoof die de krans gemaakt heeft.
Ik vind het een prachtig idee voor alle hutsels en frutsels die ik hier in huis nog heb. Kan er nog wel bij, op de lijst van alle ideeën.

Qua goede voornemens.
Vanmorgen bij de cappuccino nam ik gedachteloos een koekje en toen een chocolaatje... Dus de slanke voornemens laat ik even varen.
Ik kwam foto's van mezelf tegen met 56 kilo schoon aan de haak.... Dan heb ik het wel over 1998... Utopie om te denken dat ik dat ooit weer zal wegen.

Agenda.
Tijdens het opruimen kwam ik wel een een oude (hervulbare) agenda tegen. Passend bij de gedachte om dit jaar helemaal fris te starten. Daar slaap ik nog een nachtje over.

En jullie? Voornemens? Of juist niet? Wat zijn de plannen voor dit jaar? Ik ben benieuwd.
Ik heb heel veel plannen. Zoals altijd, gezien de historie van de afgelopen 13 jaar. Het fijne is, dat ik besloten heb, mezelf geen druk op te leggen. Dat vond ik wel een goed voornemen. Lief zijn voor mezelf.
Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Een reactie posten