zondag 9 januari 2011

Logo gefröbeld

Oh, wat een ienie minie afbeelding. Nouja, het is ook nog niet de definitieve versie hoor. Via @karinaandehaak (met haar mooie blog en uiteraard haaksels) werd ik gewezen op de site www.picnik.com

Ik ben waarschijnlijk de enige die daar nog nooit van gehoord had. Zo leuk. Aangezien die Photoshop cursus die op de planning staat nog even gaat duren. (Weet niet waar ik met dat opruimen van me de software heb opgeborgen). Dus zo fröbelde ik een logootje.

Ben druk aan de haak, heb al een tiental baretten af. Morgen de verkoop van de eerste pet met klep (heel gaaf) voor een dame(tje) op school. De rest hoeft "alleen nog maar" leuk op de foto.

Wanneer de foto's gaan komen moet ik bedenken, want..... morgen heb ik een sollicitatiegesprek. Voor een baan van 16 uur per week. Welke ik (uiteraard als ik aangenomen word) wil combineren met mijn huidige baan van 20 uur. Wat?! Ja... Nou, de nieuwe functie is voor een half jaar bij een organisatie waar ik heel graag wil werken in de toekomst. Dus, dan wil ik wel een half jaar "bikkelen" qua tijd. Het contract van mijn huidige baan loopt tot 1 september.
Maar, laat ik niet teveel op de zaken vooruit lopen.... Anders lig ik weer te draaien en woelen vannacht.

Duimen jullie wel voor me? Morgen om 14.00 uur :)

Update: de baan was niet voor mij en mijn logo is weer terug naar de oude vorm...
Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Een reactie posten