zaterdag 15 januari 2011

Baretten, schaatsen en webwinkels

Gisteren niet geblogd. Tot zover elke dag een blogje :( Zat te haken en tv te kijken. Dacht er wel aan hoor...

Gisterochtend samen met een moeder van school druk geweest met een webwinkel voor school. Het idee is om speelgoed, boeken, spelletjes etc. van andere ouders te verkopen, waarbij de opbrengst dan voor school is. Uiteindelijk willen we ook graag dat kinderen uit de bovenbouw aan de slag gaan met de webwinkel.

We hebben gekozen voor een gratis reclamevrije webwinkelversie waar 60 artikelen in kunnen. Afrekenen gaat via Ideal (zit al ingebouwd, zoooo handig). We zijn nog wel even bezig voor we het hebben zoals we willen, maar de eerste aanzet is er.

Zelf heb ik daar ook ooit een webwinkel aangemaakt. Die heb ik vanavond verder aangepast.
Enige nadeel aan de gratis webwinkelversie is dat er geen voorraadbeheer bij zit. (Alleen bij de betaalde versie, maargoed, dat is een luxe probleem).

Heb 9 leuke baretten klaar voor de verkoop namelijk. En ik mag wel opschieten, want het is al bijna lente. Hopelijk is het morgen zonniger dan vandaag, dan kan ik wat foto's (laten) maken.

Schaatsen...... Jaja, morgen gaan kindlief en ik schaatsen. Via mijn werk heb ik gratis schaatsbonnen gekregen. Hoeven we morgen alleen maar schaatsen te huren en dan met zijn tweetjes aan de schaats. Manlief gaat ondertussen trainen in hetzelfde sportcomplex. Ik ben niet van de schaats... dus morgen kan ik hopelijk zeggen, zag ik daar nou zo tegen op?
Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Een reactie posten