Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
07 december 2010

Wij hebben de kerstboom er al staan hoor...

De boom.
Even een kleine sfeerimpressie van de boom (nouja, het boompje). Wanneer je goed kijkt, zie je onderin een klein gehaakt roze hertje. Zo'n schatje. -nee, niet zelf gehaakt, ook niet zelf gekocht, via een lieve collega uit de Hema in Assen-

Het kind.
Onze lieve Q. die bedacht dat we met kerst dus echt wel pakjes moeten hebben. Druk was met een lijstje met 6 dingen die ze wil hebben. Papa moest maar de eerste 3 dingen kopen en ik de laatste 3 dingen van de lijst.... Of ze voor het kopen van onze cadeautjes, wel alleen naar het winkelcentrum mocht... (nou, nee dacht ik, maar ik zei het niet direct).

Mijn lijstje.
Nou mijn lijstje valt in de categorie LIJST. Aangezien de hoeveelheid spullen hier alleen maar lijkt toe te nemen kan ik wel wat stevige kartonnen dozen vragen. Of grote boodschappentassen :) Want er moet (ja, moet) echt het een en ander gebeuren voor het nieuwe jaar, opruimtechnisch gezien.
Dus ik denk dat ik het boek weg met de warboel maar opnieuw ga inpakken (en herlezen en zeker toepassen). Ben benieuwd naar de verhalen van degenen die het boek ook al hebben gekocht en meer dan een keukenkastje hebben uitgeruimd.

Het boek.


Nu ook in digitale versie zag ik.
Bookmark and Share

Would you like to comment?