Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
12 december 2010

De breivork en het wildbreien


Breivork
Gisteren was ik op een kerstmarkt in Slochteren en kocht daar een breivork.
Jawel, een echte breivork. Ik had er nog nooit van gehoord. Terwijl de rest van de familie verder over het terrein ging, zat ik op een trap en oefende in een lange sliert. Van gekleurd merinowol.
Gisteravond ging ik verder. Ik breivorkte een lange sliert, verzon daar een ketting van en haakte daar vandaag nog wat bloemen aan.

Ik dacht, wat kan ik nog meer breivorken. En vond een hele bol. Die ik tijdens Bruce Almighty en Prins zoekt vrouw volledig verwerkte. Daar fröbelde ik vandaag een shawltje van. Zo klein, dat het bijna niet om mijn nek past. Als ik er nog iets waardigs van kan maken, dan zal ik het binnenkort op de foto zetten.Wildbreien
Uiteraard wilde ik ook graag kindlief aan de breivork hebben. Nou dat heb ik geweten.
Eerst wilde ze er absoluut niets van weten. Tot ik het haar in handen gaf en liet proberen.
Oh, oh, oh, wat vindt ze het leuk. (Ze ging zelfs in haar pyjama nog verder). Ze heeft vandaag negen kettingen gemaakt.
Onlangs kocht ze het blad ... Hoe overleef ik.... zonder knutselen. Daar stond onder andere een stuk over wildbreien in. Dat is onder andere een actie met breien voor dierentuin Artis.
In het blad stonden ook een heleboel "meiden" (want zo noemt ze ze dan) die met hun hobby geld verdienen (zoals breien, naaien, cupcakes maken, gedichten schrijven). Nou, dat gaat zij doen met kettingen. Of ik direkt een website voor haar kon maken. En ze wil ook een eigen breivork. Dus die gaat ze binnenkort verdienen ;) Woensdag gaan we bezig met haar website. Dus ik hou jullie op de hoogte.
Bookmark and Share

Would you like to comment?