Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
01 november 2010

Dip en Diploma

Het zat er aan te komen, na vijf vrije dagen, twee dagen veeeeeel te laat naar bed en de klok een uur achteruit. Een megadip. Om 14.45 uur Geen tijd voor mijn groene energiedrankje vanmiddag, want ik kreeg mijn diploma om 15.00 uur.

Jawel, een echt diploma, beetje paars, met zilveren letters. Voor de opleiding van mijn werk. Commercieel medewerkster. Met de vakken engels, nederlands, service, sales en leren, loopbaan & burgerschap. (Jawel, LLB).

Met vlag en wimpel geslaagd. Twee roosjes, een van de ROC (het opleidingsinstituut) en een van mijn manager. Met een persoonlijke boodschap. Erg aardig, deed me heel goed.

Drankje en een petit four erbij. Nou, zo petit was die four niet anders :) Maargoed, toen ik vanmorgen mijn tanden zette in een speculaas gevulde koek, was ik al weer vergeten dat ik vanaf vandaag minder zou snoepen. Want die dip komt niet alleen van te weinig slaap. Suikers zijn er ook debet aan.

Over commercieel gesproken, ben mijn miljonairsbrein in spe al goed aan het ontrafelen. Zal voor de liefhebbers binnenkort over mijn eerste bevindingen bloggen.

#Clipart van deze site "geleend".
Bookmark and Share

Would you like to comment?