Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
20 oktober 2010

Pink Ribbon heb jij al iets gedaan of gekocht?

Twee weken geleden was ik bij een vriendin van me op bezoek. Ik kreeg het blad Pink Ribbon van haar cadeau. Heel lief, gaf ze aan al haar vriendinnen.

Borstkanker. Vorig jaar kwam het ineens heel dicht bij. Een andere vriendin ging voor controle naar het ziekenhuis. Haar zus ging ter geestelijke ondersteuning mee. Mijn vriendin bleek gelukkig niets te hebben. Haar zus ging ook maar eens controleren, voelde een knobbel en bleek wel kanker te hebben. Opluchting voor de vriendin, maar megaschrik voor haar zus. Gelukkig is de zus er weer helemaal boven op.

Om eerlijk te zijn controleer ik niet vaak (genoeg). Denk dat het mij niet zal overkomen. Terwijl ik weet dat er altijd een risico bestaat. Helemaal voor beugelbeha dragende dames die veel/vaak achter de computer aan het werk zijn. In die categorie val ik. Zelf heb ik nog niets gekocht in het kader van Pink Ribbon. Een jullie dan?
Bookmark and Share

Would you like to comment?