vrijdag 8 oktober 2010

Ontwarren deel 36

Op zich vond ik dat ik sinds juni van dit jaar heel goed bezig was. Met opruimen en ontwarren, naar aanleiding van dit boek.
Maarja, de foto hiernaast laat iets anders zien. Gemaakt door kindlief. Ze was aan het spelen met haar beren. Want alle spullen op de grond en ook de tandenborstels werden door haar gebruikt. Echt. Alleen zoals je kunt zien, buigt de plank van het tafeltje bijna door onder het gewicht van de tig tijdschriften.

Helaas vertoont de boekenkast hetzelfde euvel. En ook de hobby kamer is nog niet de oase van rust die ik me wens. Zo kan ik nog wel meer dingen opnoemen *schaam, dus dat doe ik niet*

Vanavond gaat het boek weer op mijn nachtkastje (zodra ik daar plaats heb gemaakt haha). Voelde me zoveel beter na de eerste opruimsessies.

Om me niet alleen maar te ergeren aan de boekenkast, heb ik vanmorgen een heuse opruimsessie gehouden. Alle boeken qua onderwerp bij elkaar gezet. Heerlijk, heb een categorie netwerkmarketing, zaken doen, persoonlijke ontwikkeling, voeding... De receptenboekjes die ik (her)ontdekt hebt, staan in de keuken.

En alle brei, haak en overige creaboeken krijgen een plek in de hobbykamer.
Zit ik alleen nog met 14 stapels tijdschriften.... Ik overweeg een workshop knippen en plakken.
Schatkaarten maken. Mensen met interesse? :)
Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Een reactie posten