Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn plannen voor de komende maandenHet weekend is bijna weer voorbij. Na een poetserige zondag, voor manlief dan haha, want hij verdiende bonuspunten bij de club van goede huismannen (#cvgh op twitter).
Door niet alleen twee jaloezieën volledig droog en nat af te nemen, maar vervolgens ook nog de ramen te lappen. Wat een uitzicht hebben we weer zeg, heerlijk.

Daarnaast zochten we ook allebei nog onze zomerspullen uit, wisselden de "collectie" in de kast om met de winterspullen, ruimden op (ik dan, gezien de grote hoeveelheid spullen), streken alle kleding die er nog lag en zitten nu in een mega opgeruimde woonkamer.

Zometeen gaan we knippen en plakken voor onze "schatkaarten". Nouja, waarschijnlijk alleen knippen, want de fotolijm is vrijwel op.

Aanleiding is het niet meer willen van een aantal dingen. Aangezien ik altijd heel goed ben in te bedenken wat ik niet meer wil... wordt het tijd om dat om te zetten in dat wat ik wel wil.
Vorig jaar (januari 2009) heb ik daar zelfs een gaaf boekje over geschreven en aan de hand daarvan een workshop gegeven. Was echt een geslaagde workshop.
In een notedop ging de workshop over: wat wil je echt, wat houdt je tegen om het te bereiken en hoe kun je er voor zorgen dat je het wel bereikt. Inclusief een schatkaart en een aantal handleidingen zodat je het ook echt bereikt.

De vier dames en een heer hebben allemaal binnen afzienbare tijd de doelstelling die ze voor zichzelf hadden bereikt. (Twee op het gebied van de liefde, een op het gebied van gezondheid, een op het gebied van reizen en de laatste op het gebied van geld).

Ik vond het boekje laatst terug en dacht (wat een leuk boekje, haha, dat dacht ik echt) dat het wel handig is voor mezelf om er weer eens mee aan de gang te gaan.

Tevens heb ik besloten een workshop te geven op zaterdag 27 november a.s. een workshop hier thuis (Juice Lake) van 13.00 tot 17.00 uur. Voor maximaal 6 deelnemers. Wanneer je 40 dagen lang, elke dag een euro apart legt, heb je het geld voor de workshop bij elkaar :)

Wat we dan allemaal gaan doen, kom ik in een later blog nog op terug. Dit was gewoon een stukje voorpromotie... Wanneer je denkt, gaaf, ik heb geen idee wat we gaan doen, maar ik wil gewoon heen, mail me dan christelnolle[at]gmail.com [at] vervangen door @

De mindmaps die op de foto staan heb ik afgelopen zondag gemaakt. Ze zijn heel persoonlijk, het bedrag wat ik wil verdienen heb ik ook maar afgeschermd... Wat ik aan wil geven is dat het voor mij heel verhelderend heeft gewerkt om gewoon alles wat ik kon bedenken op papier heb gezet.
Uiteraard ben ik met een aantal punten ook al aan de slag geweest... Wordt nog vervolgd.

Ik ga plaatjes knippen voor mijn schatkaart.

Bookmark and Share

Reacties

Populaire posts van deze blog

Gaan hemelen

Dag lieve schoonvader Iemand omschreef het mooi. Het hele leven schuift een generatie op. Gisteren overleed mijn schoonvader Hans. Acht maanden nadat mijn schoonmoeder Coby overleed. Op de prachtige foto (gemaakt door mijn schoonzus) is de energie van mijn schoonmoeder zichtbaar 💗  Fijn dat ze weer bij elkaar zijn.

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham (Dank voor de oplettende lezers, ik heb nu de juiste link geplaatst :))

De laatste verhuizing?

Leeg nest In het Engels in de benaming volgens mij Empty Nesters. Nou dat zijn M. en ik dan sinds begin september. Onze dochter heeft een leuke studio gevonden om in te wonen. Met hulp van mijn ouders, hebben we al haar spullen in een dag verhuisd en geïnstalleerd. Een groot gedeelte van haar 'uitzet' had ze al gekregen via mijn schoonouders. Na hun emigratie bleven er een strijkplank, strijkijzer, oventje, pannen etcetera over. Ook mijn ouders zijn verhuisd, dus daar waren ook voldoende spullen. Van mijn vriendin kreeg ze een mega televisie. Wel was er nog genoeg te kopen hoor. Denk aan  een bank een kledingkast tafel en stoelen salontafel tv kast Ze had zelf gespaard hiervoor. Maar wij hebben haar 'gesponsord' zodat ze alles helemaal naar haar wens kon inrichten. Even wennen M. en ik zijn natuurlijk al 6000 jaar  nouja, 22 jaren dan samen. Het werken vanuit huis maakt dat we vaak hele dagen (en nachten) in hetzelfde huis zijn. Gelukkig vinden we elkaar nog steeds leuk