Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
28 oktober 2010

Het miljonairsbrein ontrafeld - T. Harv Eker


UPDATE: Februari 2011. Er waren 750 boeken beschikbaar met gratis toegang, ondertussen zijn die uiterverkocht. Voor het bedrag van 97 euro kun je met partner naar het driedaagse evenement. Een koopje, in vergelijking met de 1997 euro die wij vorig jaar mei hebben betaald voor de nederlands/engelse versie van het seminar :)

Uitnodiging voor een financieel seminar. 97 euro voor twee personen.

Op 1-2-3 april 2011 zal T. Harv Eker zijn beroemde Millionaire Mind Intensive Seminar geven in de RAI in Nederland. De organisatie van dit schitterende event - Making it happen now! - verwacht een paar duizend mensen.

Harv weet uit ervaring dat als de ene helft van een koppel naar zijn seminar komt en de andere helft thuis blijft, er na afloop van het seminar een ‘probleem’ kan ontstaan: degene die op het seminar is geweest heeft een totaal nieuwe ‘mindset’ betreffende de financiĆ«n, terwijl de thuisblijver zijn/haar oude mindset nog heeft: dit kan weleens (vaak) tot conflicten leiden.

Harv beveelt dan ook ten zeerste aan: indien je kinderen hebt, laat ze - indien mogelijk - een weekend logeren en kom beiden.


----------------------------------------------------------------

Uiteraard heb ik ons al aangemeld :) Boek is besteld.

Organisatie is in handen van Pieter Monsma. Hij was vanavond op tv te zien bij Naaste Familie, op Nederland 1, om 20.30 uur.Would you like to comment?