zondag 31 oktober 2010

Halloween

Op de foto onze dochter als kleine meid, samen met mijn schoonzus die ik Amerika woont. Helaas zien we elkaar niet zo veel.
Vandaag verzuchtte dochter, denk je dat ze bij Liesje vandaag ook langs de deuren gaan voor Halloween.... ik wou dat ik daar woonde...

Nou, dat willen wij nog even niet hoor, dat ze daar woont. Wel doen we deze week nog een griezelfeestje voor haar vriendinnen. Ze is nu druk aan het kleuren. Zwarte vleermuizen op een uitnodigingskaart. Gaan we enge vingerkoekjes bakken. Wel de zoete versie hoor. Ze wil graag ook een speurtocht met haar vriendinnen, dus ik zal nog even wat moeten verzinnen.

Vandaag al weer de laatste dag van de herfstvakantie. Bijzonder hoe snel dat voorbij vliegt.
Woensdag ben ik naar Foeksia de miniheks geweest. Wat een leuke film.
Ook dochter, neefje en nichtje waren dat met me eens. -leukoplasto silencio, voor degenen die de film al gezien hebben-
Mijn allereerste vriendje -Marcel Hensema- speelde weer erg overtuigend.

Vrijdag en zaterdag waren in Deventer. Bij mijn zus en zwager. Uiteraard gingen mijn zusje en ik naar kringloopwinkel Het Goed op vrijdagmiddag. Thuisgekomen met een heleboel leuke dingen.

's Avonds had ik een privé winkelsessie bij Hemelse Hebbedingen. (Daar kan ik wel aan wennen hoor. Een hele winkel voor mezelf). Ik kocht een paar prachtige Hispanitas (foto wat een slanke enkels heb ik zeg) en ga sparen voor de groene Hasbeens (foto).

Verder hebben we erg gelachen om hoe ik er uitzie (of beter niet uitzie) in een harembroek en in een gebreide jurk. Daar hebben we gelukkig geen foto's van.
Vandaag een rustige dag. Lekker lezen, knippen en plakken. Gezellig thuis met zijn drietjes.
Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Een reactie posten