Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
12 oktober 2010

Dochter met oma op de foto bij Shoeby

Vorige week was ik bij onze plaatselijke Shoeby. Daar zag ik een leuke actie. Dochterlief kon met opa of oma op de foto. Dus een afspraak gemaakt voor de woensdagmiddag.
Het liefst wilde ze met opa, maar het werd oma.
Kindlief in kleding van de winkel. (Op de foto zie je nog net een labeltje hangen). Ik mocht geen andere foto van haar gebruiken :)

Erg leuke fotoreportage. Ik heb erg gelachen want zowel mijn moeder als onze dochter kregen de slappe lach. Volgende week kunnen we de (professionele) foto ophalen. Ben heel benieuwd.

Om nog even in de trend van Shoeby te blijven. Ik ving een glimp op van het programma Missie Holland met Trinny & Susannah vorige week. Wie van jullie heeft dat wel eens gezien?

Lichtelijk geshockt door het gemak waarmee ze aan borsten en billen van deelnemers zaten haha. Maar wel gave eindresultaten hoor.

Zag dat de vorige afleveringen nog te zien zijn via Shoebyfashion
Nou ik kan wel een make over gebruiken hoor qua kleding.
Dus binnenkort ga ik even wat inspiratie opdoen.

Bookmark and Share

Would you like to comment?