Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
13 oktober 2010

50 eenvoudige dingen die je kunt doen om de planeet te redden en daarbij geld te besparen


In bovenstaand boek ben ik aan het lezen. Erg interessant. Ben nog maar op bladzijde 36 hoor. Wat ik het meest interessant vind tot nu toe, is het gedeelte over koelkasten. Er wordt aangeraden om koelkasten van voor het jaar 2000 te vervangen. Nou, volgens mij is die van ons al wel van 1994. Alles in de groentela rechts, bevriest ook spontaan, dus het is wel een goed idee hoor, om te gaan vervangen.

Ik wil graag een Smeg koelkast. Laatst waren ze
in de aanbieding bij de drie dwaze dagen van de Bijenkorf. Maar dat waren die zonder vriezer.
In het boek wordt geadviseerd een aparte vrieskist aan te schaffen, schijnt voordeliger in gebruik te zijn. (Je begrijpt dus dat ik baal, dat we de koelkast toen niet gekocht hebben).

Maargoed, een minder overhaaste beslissing is ook goed natuurlijk. Ik moet nog even overleggen met manlief. Maar deze zilvermetallic Smeg koelkast vind ik wel heel mooi.

Voor welke kleur (welk design) zouden jullie kiezen? Die met al die strepen vind ik ook gaaf namelijk. Alleen wel een beetje druk in combinatie met onze keukenkastjes in smarties opdruk, haha.
Bookmark and Share

Would you like to comment?