Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
22 september 2010

Week van de smaak

Afgelopen weekend, ben ik met drie vriendinnen een weekendje weg geweest naar Leeuwarden. Erg gezellig. Al weet ik nu zeker, ik hou niet van winkelen op zaterdag. Onderweg kreeg ik een verzoek van Werner Drent, vader op school, kok en schrijver van een stampottenkoekboek, of ik een menukaart* wilde maken voor de week van de smaak.

Dus zondagavond heb ik een kaart geschreven/getekend. Op maandag werd er door Werner en een aantal studenten van het ROC hetgeen op de menukaart stond geserveerd. Volgens onze dochter was het heerlijk. Vooral de frambozenpudding, want die werd geserveerd in een bakje van witte chocolade. Hmmmm....

Ondertussen is het al weer woensdag. Tijd vliegt als werkende vrouw op maandag en dinsdag. Vanmorgen een inspirerend gesprek gehad over netwerkmarketing. Via Skype. Tweede keer dat ik Skype gebruikte. En voor het eerst met video erbij. Wat grappig zeg. Handig natuurlijk ook.

Heb trouwens de laatste dagen weer een heleboel leuke sites en zaken ontdekt. Vanavond denk ik dat ik de top 3 op de blog zet.

*Foto van de menukaart komt van mijn Mobypicture account en is een beetje vaag zie ik.
Bookmark and Share

Would you like to comment?

  1. Wat een geweldige menukaart! Echt leuk. En ja ben zeer benieuwd naar jouw top 3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke tekening weer! Je zou kaartjes moeten gaan ontwerpen! :)
    (alsof je nog niet genoeg ideeen hebt ;))

    BeantwoordenVerwijderen