woensdag 1 september 2010

Potloodmonsters, traktaties, verkleedkleren en twitteritus.

Kijk, dat ik verslaafd ben aan twitter hoef ik jullie waarschijnlijk niet meer te vertellen. Waarom ik dat zo leuk vind? Nou, het gemak waarmee contacten te leggen zijn. Vragen beantwoord te krijgen door in een bericht #durftevragen te typen. En nog zo veel meer. Heb last van twitteritus.

Uiteraard zou ik mijn tijd nuttiger kunnen besteden hoor. Maar aangezien de meeste nuttige taken niet tot mijn hobby behoren...

Vanmorgen zag ik deze potloodmonsters. Op de/het/een traktatie blog van een wel heel creatieve dame. Via haar blog, kwam ik op haar twitter account. En na wat tweets (voor de niet twitteraars onder ons, dat zijn berichtjes) over en weer, keek ik ook nog op haar andere site. Met verkleedkleren. En zoveel ander leuks. Maar vooral dit inkleurridderpak. Geweldig. Zal eens vragen of die ook in grotere maten gemaakt kan worden.

*foto van de potloodmonsters zonder toestemming geleend van het traktatieblog
Bookmark and Share

1 opmerking:

  1. Hartelijk dank voor dit alleraardigste stukje! En ook dank voor je tip; volgersgadget is inmiddels toegevoegd aan mijn blog. Ik ga vooralsnog niemand terugvolgen want twitter zuigt al zoveel tijd weg. Je wilt niet weten hoeveel onuitgewerkte plannen er hier op de plank liggen. Ik was trouwens al eens op je blog geweest. Heb je zelfs even gevolgd toen ik startte met twitter 5 maanden geleden (met oa Diana van Ozowiezo als initiator), maar ja, je volgde niet terug :-). Groet!

    BeantwoordenVerwijderen