donderdag 9 september 2010

Op het nachtkastje van Martijn


Vanmorgen ging de wekker echt veeeeeel te vroeg. Ik moest om 08.00 uur beginnen. En lag uiteraard heel vroeg op bed. Alleen aan de verkeerde kant van de 12. Martijn en ik deden een wedstrijdje richting station. Hij op de vouwfiets en ik met de auto. Hij won, want ik moest nog parkeren. We reisden gezamenlijk richting Groningen (niet romantisch hoor, gewoon praktisch en voordelig). Na 4,5 uur werken begon ons weekend. Jihaaa...

Met geld uit ons playpotje betaalden we de lunch bij de V&D en een diner bij de Mexicaan. (geen kip :)) Met geld uit het education potje kocht Martijn bovenstaand boek. (Bij de ECI, waarbij het lidmaatscahp nu opgezegd wordt). Van zijn eigen zakgeld kocht hij een supergaaf jasje. En ik... nou ik kocht voor 3,95 euro een mini mascara van Chanel. Echt. Samen met het blad Glamour, welke op 2 oktober, 20% korting geeft bij 1025 winkels. (Wat een goed excuus).

Samen kochten we ook nog het blad Mac voor beginners. Want we hebben de iMac nu bijna een jaar en het wordt hoog tijd. Rest van de buit waren 3 Moleskine boekjes, uit frustratie dat ik de Flow agenda net niet leuk genoeg vond om te kopen.

Bij de bieb leende ik een haakboekje en 50 dingen die je kunt doen om de planeet te redden en daarbij geld te besparen. Echt wat voor mij. Vanmiddag onderging ik ook nog een gratis stoelmassage. Gesponsord door Optimel.

Thuisgekomen las ik de FiscAlert.
Werd ik gebeld door een moeder van school slash vriendin. Ze hield me op de hoogte van de ervaringen op kamp van onze dochters. (Morgen komt kindlief terug).
Een uur later wist ik dat ik gevoelig ben voor afleidingen.
Ik maakte een digitale factuur.
Mailde de facturen en keek met een half oog naar Secret Millionaire.
Ik ben slecht in multi-tasken.

Ik red het weer niet voor 00.00 uur te gaan slapen en ga vanaf morgen mijn leven beteren. Nu wil ik alleen nog laten weten dat ik een tien voor mijn engelse examen had.

*Boek heb ik nog niet gelezen hoor... De recenties op bol.com zagen er wel positief uit. Martijn is enthousiast begonnen.
Bookmark and Share

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je 10! Met een griffel plus een zoen van de juf? dat boekje van Annemarie heb ik ook. Ik moet eerlijk zeggen - sorry, ik wil de pret niet bederven- dat ik het nogal tegen vond vallen. Met alle respect voor Annemarie, maar het boekje stond vol open deuren vond ik. Alleen het deel over haar eigen ervaring (Rusland, struggle, e.d.) vond ik leuk. De tips; mwaah, nee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je tien!
  En wat viel er tegen aan de Flow agenda?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Mirjam, geen zoen van de juffrouw :) Martijn is gelukkig nog wel enthousiast. Mijn pret heb je nog niet bedorven hoor. Ben blij dat je het boek kent.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Vlijtig Liesje. Wat er tegenviel aan de Flow Agenda? Het gewicht. De post-it blokjes die er al uitvielen :( De dikke ringband. Het bijzondere sluitsysteem... Blaadjes en stickers waren super verder hoor. Heb nu de vulling van de Blond dames gekocht voor mijn bestaande agenda. Welke agenda heb jij?

  BeantwoordenVerwijderen