Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
30 september 2010

#MMM2010 Mindmapmeeting

Afgelopen dinsdag was ik met een heleboel andere leuke en creatieve mensen in Zoetermeer bij de Mindmapmeeting. Even omschakelen om van het maken van aantekeningen in aanTEKENINGEN vorm :) over te gaan op het maken van een mindmap, maar wat leuk. Ik zat naast Marit en raakte heeeeeel geinspireerd van het gemak waarmee ze mind mapt. (En van haar als persoon).

Erg leuk om te doen dat mappen van de mind en zeker iets waar ik in ieder geval voor mezelf mee aan de slag ga. Kan er ook nog wel bij op de lijst.

Uiteraard heb ik veel meer mensen ontmoet, ik noem Annemiek, Karel, Hans, Ed... en de meest beroemde conducteur van Zoetermeer Oost. Hij komt uit Hengelo. Fotootje.
*Ja, ik ga morgen naar de kapper en ik at een rijstwafel

Heel wat anders, gisteren was ik jarig. Op twitter dan, want ik tweet officieel nu een jaar :) Meer dan 8000 tweets (x 140 tekens = 1.120.000, wow)... Ik geef het toe, ik ben een #twitteraddict
Bookmark and Share

Would you like to comment?

  1. Hoi Christel, Over #twitteraddict gesproken.
    Ik dacht dat ik veel tweets had (zonder al mijn DM tweet/chats meegeteld) , maar 8000 is inderdaad wel heel veel. Ik ben ook even wezen kijken bij de andere drie mensen die je hier in je post genoemd hebt. Die hebben ook alle drie veel meer dan ik.
    Conclusie: Het valt heel erg mee met mijn getweet.
    Hoe zoek je die twitteraddicts uit? (ha,ha,ha)

    BeantwoordenVerwijderen