Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
15 september 2010

Kringloop aankopen


Vanmorgen fietste ik om 07.15 uur al richting station. Het zonnetje begon net een beetje te schijnen en het rook heerlijk herfstig buiten. Van 08.00 tot 12.00 uur heb ik gewerkt. Daarna snelde ik richting trein. Kindlief werd door een vader van een vriendinnetje opgehaald van school en thuisgebracht. (Vanmorgen was het vriendinnetje door manlief opgehaald en naar school gebracht. Zo fijn om dat zo af te kunnen spreken onderling. Doen meer mensen dat?)

Om 12.23 uur voelde ik dat ik bij de kringloopwinkel even naar binnen moest. Ik vond een boek van Og Mandino, een tijdschrift met een artikel over een "functioneringsgesprek met jezelf" -nou, die afspraak wordt hoog tijd-, het bovenstaande boekje van Sophie Kinsella voor maar 0,25 euro....
Lekker lezen in de trein.

Daarnaast een gave zwarte jurk van H&M. En twee truien. Alles totaal: 6,40 euro. Hoe fijn kan winkelen zijn. De nieuwe Flow die ik vanmorgen kocht, kostte al meer :)

En weten jullie wat ik met de truien ga doen? Daar blog ik morgen over.... Misschien al wel met foto's van het resultaat. Ze zijn nog niet droog helaas.

Vanmiddag lekker met kindlief doorgebracht. Samen op de fiets naar het winkelcentrum. Het waaide zo hard dat we af en toe bijna stil stonden. Na wat noodzakelijkheden zoals een nieuwe spaarlamp, thermoskan en wat boodschappen, namen we thee voor twee (met iets lekkers) bij de Hema.

Op de weg terug, met wind mee (en ook regen), deden we een streepjeswedstrijd. Bij de verkeersdrempels in de weg, zitten witte stenen, die strepen voorstellen. Daar fietsten we overheen. Lekker uitgewaaid en een beetje nat thuis. Heerlijk tosti met soepje gegeten en nu ligt ze al op bed.

Ik ga me verdiepen in mijn nieuwe Flow. Hebben jullie de bus gezien die voorzien is van (volgens mij) gehaakte dekens en lappen. Geweldig.
Bookmark and Share

Would you like to comment?