woensdag 1 september 2010

Flow agenda online te bestellen

Vanmiddag stond ik (alweer) tevergeefs bij de Bruna. Ik wil zo graag de Flow agenda. Vanaf vandaag is de agenda online te bestellen. Zal ik het doen? Wie heeft de agenda al?

Update: 02.09.10 Bij twee winkels geweest, nog niet binnen... Wil de agenda eerst even zien, ruiken en voelen, is dat raar?

Update: 09.09.10 Gevoeld, beoordeeld, getwijfeld en niet gekocht. Wie haalt me over om het toch te doen? Hij is toch leuk...
Bookmark and Share

10 opmerkingen:

 1. Ik was ook vanmiddag bij de Bruno en daar begreep ik dat de Flow pas half september binnen komt...dus ik heb dankzij jouw blogje hem nu via Bol.com besteld!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wacht tot ik hem bij bruna of de readshop zie, ik heb namelijk een bon van €15 die ik er voor gebruiken wil ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem al wel in de winkel gezien - niet de Bruna, maar de Vivant (?)
  Ik zoek zelf een andere agenda - lekker sai, met vééél schrijfruimte!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag hem al wel bij de Vivant (?). Ik zoek zelf een andere - een saaie, met héél veel schrijfruimte!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Brigitta Readshop heb ik nog niet gekeken. Mijn collega raadt me de V en D aan :) Fijn dat je nog een bon hebt van 15 euro. Dan is je agenda bijna voor niets.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Esther ben benieuwd hoe snel je de agenda hebt. Laat je nog even weten wat je er van vindt?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Hanneke een lekkere saaie met veel schrijfruimte? Moleskine heeft hele fijne, ook een 18 maanden planner met ruimte voor heeeeeel veel aantekeningen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nee, het is niet raar om te willen ruiken en voelen aan een agenda! Stel je voor dat ie niet lekker ruikt! Of niet fijn in de hand ligt... Bovendien is dat een prettig onderdeel van de agendajacht, het keuren van het aanbod.
  Heb je hem al inmiddels?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Lidia fijn te weten dat ik niet raar ben haha. Heb hem nog niet, die Flow agenda. Vandaag kans op twee Bruna winkels en een grote Appie. Hopelijk is ie leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kijk al weken bij Bruna, maar daar is de Flow agenda nog steeds niet. Het rare is dat ik hem gisteren opeens wel bij een Plantage boekhandel zag liggen. En ik vond hem toch tegenvallen.... en dat na al die weken wachten. Hij was veel saaier en kleiner dan ik had verwacht. Ik ben blij dat ik er eerst even aan "gevoeld en geroken" heb en hem niet zomaar bij Zester besteld heb.

  Ik houd het geld dus lekker in mijn zak en blijf heerlijk bij mijn Filofax van 15 jaar oud, waar ik elk jaar een nieuwe vulling van Marjolein Bastin in doe.

  Wel jammer dat de Blond agenda niet meer te koop is...., nu maar hopen dat TNT ons weer blij maakt bij de kerstzegels...

  N.

  BeantwoordenVerwijderen