Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
05 september 2010

Business Bootcamp aanTEKENINGEN

Een kort bericht, want we vertrekken zo weer richting Nieuwegein. Tweede dag van Business Bootcamp. Een seminar voor zelfstandigen en zelfstandigen in wording zoals ik haha. Wat we in februari hebben gehoord en geleerd komt ineens heel duidelijk binnen. Zeker in combinatie met de kennis van het seminar Financial Freedom Intensive. Uiteraard kon ik het kleuren en tekenen niet laten.

Via twitter kreeg ik het eerste verzoek om een set aanTEKENINGEN al binnen. Jaaaahhh, ze zijn weer te koop. Ik weet nog niet hoeveel pagina's het totaal zullen worden. Foto is een van de pagina's (excuses voor de kwaliteit).


Na het weekend zet ik op mijn blog de instructies voor het aanschaffen. Lukt me helaas niet vanaf de computer bij mijn schoonouders.

Update: 7 september. Morgen ga ik de aanTEKENINGEN scannen en een leuke aanbieding verzinnen voor alle Business Bootcamp deelnemers.

Bookmark and Share

Would you like to comment?

  1. Onwijze crea aantekeningen weer. Ook al volg ik de cursus niet is het leuk om er naar te kijken. Je zou ze bijna kopen voor de heb ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. je aanTEKENINGEN zijn idd geweldig =)

    BeantwoordenVerwijderen