Doorgaan naar hoofdcontent

Van alles en nog wat.

Oh wat ben ik blij met mijn prachtige nieuwe kopfoto. Gemaakt door Daniëlle. Vandaag, nadat ik haar overladen had met minimaal 44 foto's en wat vage aanwijzingen van wat ik dacht te willen, toverde ze zoiets moois tevoorschijn. Ze doet meer dingen in opdracht hoor :) En ik huur haar graag nog een keer weer in. Want voor ik het zo kan in Photoshop, ben ik rond de tachtig jaar, op z'n minst.

Zo, de eerste werk en naar school gaan week (voor kindlief dan) zit er weer op. Ging snel, heeeeel snel. Hoogtepunt, ik kreeg een nieuw jaarcontract. Voor 20 uren per week. (Op eigen verzoek minder uren). Vanaf volgende week ben ik ook op donderdagmiddag vrij. 3,5 dag weekend. Op naar dat 7 daagse weekend.

Aankomende weekenden zijn we druk. Van het weekend een feestje over ver. Op zondag nog iemand verblijden met verjaarsvisite. Weekend van 4 en 5 september naar Business Bootcamp. Daar waren we in februari ook. Dat is de aanzet geweest voor een heleboel goede zaken dit jaar. Met ruim 1098 andere ondernemers (in spé) een weekend

Voor de rest druk met van alles en nog wat. Het programma wat ik destijds heb gekocht voor het opzetten van een website heb ik toegepast. Sinds donderdag heb ik een site "live". Als volledige nitwit op het gebied van hosten en wat zo meer was, nou ja ben ik wel erg trots op mezelf. Nu alle toepassingen nog doen en dan ben ik benieuwd wat de site op gaat brengen qua bezoekers en mogelijke inkomsten :)

Ondertussen ben ik nog bezig geweest met 50 gehaakte hartjes voor de goodiebags van Meta. Heb op Etsy een nieuw account aangemaakt. Maar ik twijfel nog of ik de winkel ook daadwerkelijk ga vullen met artikelen. Na het lezen van het boek van Kiyosaki is me duidelijk wat te doen. En met haken, breien, fröbelen etc is het wellicht leuk een extra inkomen te genereren. Alleen weet ik (uit ervaring) dat het in verhouding veel tijd kost. Mijn liefde voor netwerkmarketing is altijd gebleven. En ik heb een bedrijf gevonden waar ik erg enthousiast over ben. Dus ik slaap nog een paar nachtjes over zelfgemaakte items voor de verkoop. En over slapen gesproken. Iets vroeger op bed door de week zou me goed doen. Rimpel- en wallentechnisch zeg maar.
Bookmark and Share

Reacties

  1. wauw, wat een mooie dochter heb je, ze lijkt op jou! mooooie brede lach :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oh ja, vergeet ik het bijna te schrijven.... wat een ontzettend leuke banner heb je bovenaan je blog! helemaal jij en helemaal mooi gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi geworden de kopfoto! over haken, breien etc. Het juiste te maken product vinden is lastig vind ik. idd de tijd/moeite versus inkomen. Als ik mijn eigen zzp uurloon zou doorberekenen kost een poppenjurkje (ik zeg maar wat) al gauw heel erg veel geld, de andere kant is, als je het doet wanneer er toch geen werk is, dan maak je van niets toch nog iets. Nog wat, je schreef laatst ergens; niet hobby tot werk maken. Hoe verhoudt zich dat hiermee? Groetjes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Welke site heb je nu online? Ben benieuwd...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie achtergrond. Super, uitnodigend, ...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. eerder naar bed, strak plan. kopfoto had ik al gezien, errug tof. complimentjes aan danielle!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo Christel, weet je dat je het heel goed doet, want ik vind jou via Martijn, zomaar op internet (ook hij doet het dus goed, zoals netwerkmarketing bedoeld is)?.
    Met jou ene regel in je post :"Mijn liefde voor netwerkmarketing is altijd gebleven".

    Ik benader jou omdat ik ook datzelfde had kunnen zeggen. Ik ben je trouwens ook op twitter gaan volgen.

    Leuke blog heb je hier. Ik wist niet dat het boek 'Cashflow quadrant' van Robert Kiyosaki ook in het Nederlands vertaald was.

    Misschien kan ik je nog een ander boek van R.Kiyosaki aanraden en wel: "The busibessschool for people who like helping people"
    Dit boek gaat over Netwoerkmarketing, zoals de schrijver het ziet en zijn aanbevelingen en tips etc.Dat zul je ook wel interessant vinden.

    Ik zal wel vaker je blog komen bezoeken.

    Met vriendelijke groet,
    Deana Wilmink-Martina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. @Mama Muis goede vraag, heb er over nagedacht, hobby versus werken. Ga er denk ik maar een blogje aan wijden.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. @Lidia een hele leuke :) flauw, er staat nog niets op, als de blog/site is zoals ik in gedachten heb dan schrijf ik er vast wel een blogje over.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z