donderdag 12 augustus 2010

Stylish blogger award en vijf weetjes over mezelf

Wow, kreeg ik gisteren maarzo een Stylish Blogger award. Van little DNLL Ik schreef haar al, dat ik me niet zo stylish voel hoor haha. Via de mensen die zij genomineerd heeft heb ik al weer een leuk contact gelegd. En dat vind ik toch het leuke van internet. Al die mensen die met een eigen site of weblog zich 'profileren' op het wereldwijde web. Waar ik af en toe alleen maar mee lurk. Waar ik gelijkgestemden tref. Waar ik inspiratie opdoe en hopelijk af en toe iemand inspireer.

Vijf weetjes over mezelf.... Nou... wat willen jullie weten... wat is blogwaardig?

1) Ik ben vaak te enthousiast in JA zeggen, om vervolgens daar 's nacht wakker van te liggen.

2) Ik doe voorkomen dat ik goed kan koken, maar ik maak al jaren min of meer dezelfde gerechten en verzamel ondertussen allerlei Allerhandes en recepten met de gedachte het ooit goed te doen.

3) Bij mij ontbreekt ieder styling gen als het gaat om de inrichting van ons huis. Pas na jaren werd het pas een beetje een thuis.

4) Ik ben internetverslaafd. Heb daarom ook besloten om met mijn verslaving geld te verdienen.

5) Ik kan heeeel snel lezen. Daar doe ik uiteraard mijn voordeel mee in de vorm van boeken en tijdschriften lezen.

Volgens mij waren dat geen weetjes waar je echt van wilde weten maarja... Jullie doen het er maar mee.

Wie ik ga nomineren? Daar slaap ik nog een nachtje over. Want ik zou om 20.30 uur al een film met manlief kijken. Ondertussen is het 20.47 uur en heb ik het eerste gedeelte van de film met een half oog gezien. Aangezien het een romantische komedie is en ik blij ben met een man die dat samen met mij wil kijken, ga ik nu lekker op de blauwe bank.

*foto met dank aan Daniëlle

Update: Er zijn te veel blogs om te nomineren. Dus kies ik er geen een. Iemand die heel graag een award zou willen ontvangen, laat het me weten. Dan ken ik hem/het/haar op verzoek graag toe.

Bookmark and Share

1 opmerking:

  1. ;-) Vooral nr.2 is héél herkenbaar!!! Volgens mij kán ik inmiddels wel goed koken - maar ben ik er meestal gewoon te lui voor.....

    BeantwoordenVerwijderen