maandag 9 augustus 2010

Robert Kiyosaki en duimpjes


Een aantal maanden geleden bestelde ik bovenstaand boek van Robert Kiyosaki. The Business of the 21st Century
Ik liet het versturen naar mijn schoonzus in Amerika. Met de gedachte dat zij het eerst kon lezen. Dat duurde iets langer (een maand of drie) dan verwacht, maar afgelopen week ontving ik het. Samen met een leuk setje kleding voor kindlief. Het gaat over het hebben van je eigen business, in de vorm van netwerkmarketing. Laat ik nou al de nodige ervaring hebben met verschillende bedrijven :)

Het begon voor mij in augustus 1993 met een uitnodiging van een vriend om in zakelijke kleding naar een bedrijfspresentatie in een hotel te komen. Pen en papier moest ik meenemen en verder werd er niets gezegd. Het bedrijf waar ik mee in zee ging was NSA. Supertijd gehad, weinig verdiend, maar heel veel geleerd. Pieter Monsma was een van de toppers destijds. Via Linkedin had ik laatst contact met hem. Hij is enorm 'fan' van Kiyosaki en organiseert allerlei evenementen. Hij is onder andere als spreker te zien en horen op European Direct Selling Congress.

Helaas ben ik daar niet van de partij, want het valt samen met Business Bootcamp van Open Circles. Daar was in in februari van dit jaar ook. Toen nog zonder eigen bedrijf. Nu met :)

Om terug te komen op mijn ervaring met verschillende netwerkmarketingbedrijven. Daar kan ik wel een boek over schrijven. En laat ik nu de kans hebben om een een gratis cursus te winnen om in 28 dagen mijn boek te schrijven.

Wanneer ik de meeste duimpjes krijg (door te klikken op de duim krijg ik die, maar 1x stemmen hoor...) voor 31 augustus, win ik de workshop.

Kun jij ook wat winnen? Uiteraard. Wanneer je mij een duimpje hebt gegeven en door jouw toedoen iemand anders ook nog (je zus, moeder, vriendin, buurvrouw, collega, kind, vader of wie dan ook) mail of tweet mij dan. Dan heb ik een leuke verrassing voor je.
Bookmark and Share

2 opmerkingen:

 1. Hoi Christel,

  Via Business Bootcamp Blog kwam ik je blog/website tegen en ik heb even een kijkje bij je genomen. Ziet er leuk uit maar alleen voor mij niet niet helemaal duidelijk wat je nu doet voor eigen onderneming. Of mis ik wat? :-)

  Ik ga je zeker volgen. Als je het leuk vindt kan je een kijkje nemen op mijn blog/website http://www.justbeyou.nl

  Succes!

  Warme groet,
  Marian Palsgraaf

  BeantwoordenVerwijderen