Doorgaan naar hoofdcontent

Is het een boek?


Laatste dag van de vakantie. Veel dingen gedaan die we op onze vakantie wenslijst hadden gezet. En gisteren teruggekomen van een weekje Disneyland Parijs. Heerlijk genoten met ons drietjes. Nu de laatste was in de droger (het begon net heel hard te regenen) en bezig met de (geestelijke) voorbereiding op werk en school (kindlief dan :)).

Robert Kiyosaki. Cashflow Kwadrant.

Het bovenstaande boek heb ik bijna uit. Voor een ieder met een baan, eigen bedrijf (of combi hiervan) een aanrader. Kan niet wachten tot het uit te lezen en me de komende tijd te gaan richten op het verschuiven binnen de kwadranten. Nu zit ik voornamelijk aan de E = Employé kant (werknemer) met wat acties als S = Self Employed (zelfstandig ondernemer).
Mijn bedoeling is over te gaan naar de rechterkant van de kwadranten. Via B = Business Owner naar I = Invester.
Voor B heb ik al een manier gevonden :) en over I ben ik aan het lezen en leren.

Bookmark and Share

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Wat ik nou hele dagen aan het doen ben nu ik niet meer werk

De vraag van vandaag Of ik mij niet verveel? Ehhh nou nee. Wat ik dan hele dagen doe nu ik niet meer werk? Nou dit dus. Zoveel mogelijk genieten.  Klussen :), breien, haken, schrijven, tekenen, koken, moestuinieren, lezen, cappuccino’s drinken met M.  Plannen maken, dingen bedenken, vrienden bezoeken en nog veel meer. Geniet van het leven, soms duurt het maar even. Bij de geboorte ploept er geen cellofaantje uit met handleiding en uiterste houdbaarheidsdatum.

Gaan hemelen

Dag lieve schoonvader Iemand omschreef het mooi. Het hele leven schuift een generatie op. Gisteren overleed mijn schoonvader Hans. Acht maanden nadat mijn schoonmoeder Coby overleed. Op de prachtige foto (gemaakt door mijn schoonzus) is de energie van mijn schoonmoeder zichtbaar 💗  Fijn dat ze weer bij elkaar zijn.

De laatste verhuizing?

Leeg nest In het Engels in de benaming volgens mij Empty Nesters. Nou dat zijn M. en ik dan sinds begin september. Onze dochter heeft een leuke studio gevonden om in te wonen. Met hulp van mijn ouders, hebben we al haar spullen in een dag verhuisd en geïnstalleerd. Een groot gedeelte van haar 'uitzet' had ze al gekregen via mijn schoonouders. Na hun emigratie bleven er een strijkplank, strijkijzer, oventje, pannen etcetera over. Ook mijn ouders zijn verhuisd, dus daar waren ook voldoende spullen. Van mijn vriendin kreeg ze een mega televisie. Wel was er nog genoeg te kopen hoor. Denk aan  een bank een kledingkast tafel en stoelen salontafel tv kast Ze had zelf gespaard hiervoor. Maar wij hebben haar 'gesponsord' zodat ze alles helemaal naar haar wens kon inrichten. Even wennen M. en ik zijn natuurlijk al 6000 jaar  nouja, 22 jaren dan samen. Het werken vanuit huis maakt dat we vaak hele dagen (en nachten) in hetzelfde huis zijn. Gelukkig vinden we elkaar nog steeds leuk