maandag 5 juli 2010

Flink aan het ontwarren.

Wat een boek al te weeg kan brengen. Niet het bezit er van hoor. Maar het daadwerkelijke lezen en nog belangrijker, toepassen. Voor degenen die mij *misschien* gemist hebben. Ik was aan het ontwarren. Dozen, tassen vol spullen. Het boek gaat niet alleen over echte spullen. Maar ook over mentale warboel. En fysieke warboel. Over hoe de ideale poep er uit dient te zien.
Het boek heb ik uit. Het onwarboel proces loopt door. Zaterdagavond onze huiskamer anders ingericht. Computer uit de partner/relatiehoek, in de rijkdom hoek (Feng Shui begrippen, baguafoto van Monica). Detoxthee op de ochtend -in plaats van een espreschocje op mijn werk- en nog veel meer dingen. Energie stroomt door de woonkamer. Nu nog alle troep uit de hobbykamer. Vanmorgen heb ik spontaan een knoop aan een vestje genaaid, afgewassen voordat ik naar de trein fietste. Nou, nou, nou... poeh, poeh, poeh... Vanavond even een opruimpauze :)

Voor de rest: een nieuwe domeinnaam geregistreerd. Plannen om over te gaan naar Wordpress met mijn blog (in overweging hoor). Plannen om met een aantal dingen te stoppen... Toe aan vakantie (nog 4 weken werken). Kindlief is vrijdag al vrij. Gelukkig heeft ze zin in logeren bij de opa's, oma's en haar nichtje en neefje. Dan kunnen wij al een beetje in de vakantiestemming komen. Met biosbezoek, uit eten, lezen, computeren, plannen maken en niets doen. Heerlijk.
Bookmark and Share

1 opmerking:

  1. ik heb een grote vaas in mijn rijkdomhoek staan, werkt als een tierelier

    BeantwoordenVerwijderen