Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
24 juni 2010

WK voetbal, strijken en kleuren.

Terwijl manlief streek en voetbal keek -leuk bedacht, al schrijf ik het zelf- zat ik aan het huiswerk. Mijn "hoe bouw ik een website om passief inkomen op te bouwen" huiswerk. Mijn oren flapperen van alle informatie. De ene na de andere interessante video. Veel stappen om te ondernemen, maar niet moeilijk. En ik wil nu heel graag doorzetten. Want uiteraard heb ik in het verleden wel eens boeken, programma's en wat zo meer gekocht die hier nog vrijwel ongebruikt in de kast of kelder liggen.

Vandaag twee uurtjes eerder naar huis gegaan van mijn werk. Zo begon mijn weekend al om drie uur. Kindlief had vanavond een generale repetitie van koor. Op de heel handige tijd van 18.00 tot 19.00 uur. Morgen is de echte uitvoering, ben heel benieuwd. Gaat over Frankrijk ten tijde van 1848.

In de brievenbus vond ik een dikke envelop. Yihaa, mijn boek The Creative License van Danny Gregory is er. Vanavond samen met man- en kindlief de eerste opdrachten uitgevoerd. Teken een stoel, beker, tafel en persoon. Nou... ik wacht nog even met foto's uploaden daarvan. Heb wel gave markers op mijn verlanglijst staan. Zie het fotootje. Zijn van AD. Moet nog even zoeken waar ik die voordelig kan aanschaffen in Nederland.
Bookmark and Share

Would you like to comment?

  1. dat zijn mooie markers idd. word ik altijd een beetje hebberig van :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nu eindelijk eens opgezocht wat je met "passief inkomen" bedoelt - maar ik houd het toch maar bij werken in loondienst - ik ben geen ondernemer, en als de spaarrente weer aantrekt, ga ik wel eens een keer rentenieren....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt als een erg fijn boek. Hup, nog maar eens iets op het lijstje. En fijn dat je man en kroost er ook mee aan de slag gaat!

    BeantwoordenVerwijderen