Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
03 juni 2010

Uit de week van... geven en ontvangen.Voor er iemand denkt dat ik zelf in een kooitje zit, in plaats van onze hamster, Hammy (nieuwe huisgenoot, sinds zaterdag). Of in een van de potjes (CIP = Chris in potje). Ik ben er nog. De volgers/volgster op twitter hebben het gemerkt. Want daar was ik niet weg te slaan de afgelopen dagen. Ik heb heeeeeeel veel leuke spullen ontvangen de afgelopen tijd. Vanwege het kunstlicht boven de onopgeruimde tafel, laat ik foto's nog even achterwege.
Ik kreeg van Ellen van 40 and perfect een prachtig kookboek en een bijzondere theetegel. Ik heb Ellen voor het eerst in het echt gezien op het financiƫle seminar van laatst. Leuk om in het echt kennis te maken.
Maandag ontving ik via Gijs, nieuwe visitekaartjes. Van zijn gave collectie van 9 verschillende soorten USEM kaartjes kocht ik drie soorten.

Morgen schrijf ik mijn bedrijf in bij de kamer van Koophandel, dus dan kan ik verzinnen wat ik er allemaal op ga zetten.

Gisteren, ontving ik van mijn zus(je) een nieuwe Lomocamera. Hieperdepiep hoera, supergaaf. Voor de nieuwe lezers hier, ik heb er vaker over geblogd. En ik promoot de website rechtsonderaan op mijn blog. (Bij het reclameblok).

Binnenkort weer meer. Extra leesvoer staat ook nog hier. Met het nieuwe bedrijf op komst zijn extra time management tips meer dan welkom.
Bookmark and Share

Would you like to comment?

  1. Wat is dat 'de week van geven en ontvangen'?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Vlijtig Liesje, dat was mijn week :) Alleen ben ik vergeten te schrijven wat ik gegeven heb. (Twee Kivakredieten)

    BeantwoordenVerwijderen