zondag 6 juni 2010

Mijn eigen zaak, als verlaat verjaarscadeau.

Vrijdag was het zo ver. Samen met kind- en manlief naar de Kamer van Koophandel. Allebei ons weer ingeschreven met een eenmanszaak. Joehoe... Ik heb de startdatum op 1 mei 2010 gezet. Een verlaat verjaarscadeau voor mijn 40ste verjaardag. Van vele kanten kreeg ik al de vraag wat ik dan ga doen?

Ik ben ingeschreven met de volgende activiteiten: Journalistiek, scheppende kunst en documentaire schrijvers en studiebegeleiding, vorming en onderwijs.... De jongen (man) die mij inschreef was heel enthousiast en meedenkend en kwam met deze opties. Nou, vooral die scheppende kunst vind ik wel zo stoer.

Dat zegt nog steeds niets over wat ik ga doen. Nou in ieder geval het geven van creatieve trainingen en workshops op het gebied van persoonlijke en financiële ontwikkeling. Daarnaast bloggen (niets nieuws :), alleen waarschijnlijk/hopelijk binnenkort wel een nieuwe layout en meer financiële onderwerpen. Als laatste het visualiseren en uitbeelden van trainingen en presentaties door middel van aanTEKENINGEN. Ja, ik blijf ook haken :) alleen wat minder frequent. Heb nog veel meer ideeën en plannen. Maar die ga ik eerst voor mezelf verder uitwerken, voor ik ze op het wereldwijdeweb gooi.

Het streven is om een passief inkomen op te gaan bouwen. Daarvoor zijn we (manlief en ik) ook al bezig. Want elke eigenaresse van een (web)winkel of traditionele eigen zaak zal kunnen beamen... het is erg leuk om voor jezelf te werken, maar ook daarbij is het nog steeds geld voor tijd. Niets mis mee hoor als "working income". Alleen is er vaak (nog) weinig passief inkomen.

Op de foto teken ik Mickey Mouse-jes, in Disneyland Parijs :)
Bookmark and Share

6 opmerkingen: