Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
11 juni 2010

Een beer met lang blond haar

Dit is 'Beer'. Kindlief ligt met haar hoofd en blonde haar zo, dat het lijkt of beer lang blond haar heeft. Waar gaat dit blogje over? Nou, niets eigenlijk... Wilde even een teken van leven geven. En voel me als een beer met lang haar, haha, vreemd... Zag net dat er bij Blogger de mogelijkheid tot het gebruik van een sjabloon is. Gaaf. Maar voor ik voor de 6e avond na twaalf uur ga slapen, kan ik beter wachten tot morgen voor ik aan de slag ga met blogtechnische veranderingen. Heb veel gave dingen die in ontwikkeling zijn. Tussendoor werk ik gewoon hoor. Het is een beetje druk, maar wel op een goede manier. Sta in een hoge versnelling als het gaat om nieuwe bronnen van inkomsten. Huishouden schiet er een beetje bij in. Maargoed, er zijn ergere dingen. Gisteren en vandaag in ieder geval gebruik gemaakt van geld uit het Play potje. Heerlijk op het terras wat gegeten en gedronken met ons drietjes. En vanmiddag ijs gehaald.
Mijn EDU pot heb ik flink aangesproken. Programma gekocht voor het genereren van passief inkomen. 7 modules, met huiswerk. Eerste module vandaag afgerond. Nog 3 dingetjes qua huiswerk. Die doe ik morgen. Nu ECHT voor twaalf uur op bed.
Bookmark and Share

Would you like to comment?

  1. Oh, wat herkenbaar, als ik achter dit ding zit verlies ik ook dat gevoel voor tijd.
    Groet, Helmi

    BeantwoordenVerwijderen