Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
08 mei 2010

We zijn terug uit Parijs hoor


We zijn al weer terug... De week is voorbij gevlogen. Het was heeeeeeeel gaaf. Ik heb uren gewacht voor verschillende attracties. Ben twee keer in Buzz Light Year geweest. Heb enorm slecht geslapen in onze veel te warme hotelkamer. Ben nu de trotse eigenaar van een Passport Annuele voor Disneyland. Met pasfoto. Wil volgende maand al weer heen... Want we hebben nog lang niet alle attracties gezien. Maar eerst moet ik bijkomen, van alle kilometers die we gewandeld hebben. Van alle indrukken. Van de kudde Nederlanders die in hetzelfde hotel zaten. Die 's ochtends extra broodjes van de ontbijtzaal in servetjes wikkelden en die stiekem in een tas deden. En ook nog appelsap in lege flesjes overgoten. Tsja...

Heb veel foto's gemaakt. Met de camera van kindlief (die nu alletwee bij opa en oma zijn) en met mijn eigen camera (van mijn mobiel). Helaas niet met de Lomo camera.

De avond voor vertrek merkte ik dat mijn Lomo camera het niet meer deed. Snik. Drie verse fotorolletjes lagen te wachten. Op spontane, beweeglijke en originele foto's in Disneyland en Parijs. Tot aan donderdag dacht ik niet eens meer aan het toestel. Maar....toen waren we in Parijs in het Centre Pompidou. Daar lagen allemaal verschillende Lomo camera's. Kijk maar eens goed op de foto. Zie je die met 8 afbeeldingen? Nou, die wil ik nu graag. 

Nu -zaterdagavond- wil ik wel alles tegelijk bloggen. Plus uiteraard alle leuke foto's en filmpjes laten zien. Ik begrijp dat bijna niemand daar op zit te wachten *stom hoor*
Dus begin ik met een fotootje hier. 

Begin promotie -Tevens wil ik van de gelegenheid gebruik maken om mijn Give Away nog even onder de aandacht te brengen.... Want ik heb er al wel 3 (drie) volgers bij... Dat was niet de opzet. Tuurlijk is de winkans voor de deelnemers dan groter. Maar dan had ik beter een Eiffeltorensleutelhanger weg kunnen geven. Ik geef een echte Clippy Kit tas weg. En "moet" ook nog een nieuwsbrief schrijven. Heb al een eerste -geld-terug-actie- gevonden waar ik over kan schrijven trouwens.
Gezien de vakantieperiode (niet handig, weet ik nu ook) laat ik de actie nog even doorgaan. Tot en met a.s. vrijdag (14 mei, 14.14 uur).

Dus heb je nog niet meegedaan, grijp dan je kans... Einde promotie.
Bookmark and Share

Would you like to comment?

 1. En hebben jullie wel lekker weer gehad ?? Wij hadden sneeuw.... Balen dat je camera ermee uitschee (scheide) hoe zeg je dat eigenlijk??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi bedankt voor je reactie op mijn blog en nee ik heb me niet aangemeld voor de give a way.

  Zo te lezen heb je het leuk gehad in Disney, heb je ook een beetje goed weer gehad?
  Welk hotel zaten jullie Mexico?
  Wij zijn een paar keer in Dave Crocket geweest dat zijn die caravans van disney en 1 keer naar campanelle hotel die staat langs de weg van disney is net zo goed maar wel goedkoper dan de hotels van disney.

  nu lekker uitrusten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Huize Steen. Gelukkig was het droog en zonnig. Wel een hele koude wind. Hele week hetzelfde setje (warme) kleding aangehad... Ja, jammer he, van de uitgescheten camera haha. (Ook geen idee hoe je het schrijft)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Eurootje Wij zaten in hotel Kyriad. Hoe was het in zo'n caravan? Wij overwegen voor een volgende keer zeker een huisje of appartement of iets dergelijks.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij vonden de caravan gewelig omdat op een soort park staat waar de kinderen lekker buiten kunnen spelen en er is ook een zwembad plus wat winkeltjes.
  Zeker na een drukke park dag is het dan heerlijk als je nog even buiten kunt zitten.

  BeantwoordenVerwijderen