zondag 9 mei 2010

Verjaarspost

Hopelijk is de tekst van dit blogje beter te lezen dan mijn vorige post. Door het knippen en plakken van verschillende sites kwam de tekst niet goed uit.

Moederdag is bijna voorbij. Sinds 2002 was dit mijn eerste kindloze moederdag. Ze is bij opa en oma. Want ze heeft nog een week vakantie. Wij helaas niet. Dus was het een beetje een rare dag. Geen tekening (alleen een digitale, via twitter). Wel ontbijt op bed van manlief. Ben ook niet bij mijn moeder geweest. Heb haar wel gebeld. Ze zou twee plakjes cake apart leggen voor ons.

Gelukkig had ik genoeg afleiding. De computer staat zowat de hele dag aan voor wat tweets, muziek, blogjes, mail en foto's. Ondertussen lekker gehaakt. Ben begonnen aan een dekentje met allemaal restjes en hartjes.

Op de foto allerlei leuke verjaarspost. Onderaan (maar voor de helft te zien) mijn nieuwe tasje voor mijn mobiel. In Disneyland gekocht. Voor een dagelijkse herinnering. Het hart kreeg ik van Meet. De roze met witte stippen zakjes heb ik besteld bij Leuke Lintjes.

Zometeen de tafel opruimen. Setje klaarleggen voor morgen. Begin al om 08.00 uur met werken. (Vergeten te ruilen qua dienst... aargh). Voordeel is dat ik op tijd vrij ben. Morgenavond met manlief naar de bioscoop. Morgen ook zelf nog leuke post versturen. Naar van Marieke. Jammergenoeg kan ik nog geen foto laten zien van het moois ik gehaakt heb voor in haar winkel :)
Op de foto ook mijn nieuwe weekagenda. Daar ga ik zo nog even in schrijven. Ik las dat er in augustus een agenda komt van Flow.... Hoop dat ie lelijk is haha.

Bookmark and Share

2 opmerkingen:

  1. klinkt toch wel sipjes hoor, zo zonder kind : ( volgend jaar beter plannen! #zalikbetertekenen ; )

    BeantwoordenVerwijderen
  2. gelukkig genoeg afleiding om het gemis van dochterlief op te vangen. Nog even and she's home again ...:-)

    BeantwoordenVerwijderen