Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
26 mei 2010

Update op de aanTEKENINGen

Christel, just finished going over your drawings.

Again - fantastic. You captured the messages beautifully, and the combination of the words, drawings AND colors - activates both right left hemispheres of the brain.
I would recommend any FFI graduate to get them. Nisandeh


Your mind doesn't like change. Oftewel, je "mind" houdt niet van veranderingen. Nou laat ik het even persoonlijk houden, over mijn mind. Want mijn aanTEKENINGen en het gebruik daarvan (voor mezelf) in de afgelopen dagen heeft een grote verandering teweeggebracht. Allemaal kansen en mogelijkheden die ik vorige week nog niet had kunnen bedenken. Dank aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt. Dus in dat kader, hou ik zeker van veranderingen haha.

Gisteren uit het werkboek (van het seminar van afgelopen weekend) de oefening opgeschreven dat ik een passief inkomen van meer dan 2500 euro per maand heb. Laat er vandaag een blauwe envelop van de belastingdienst liggen. Met een teruggave van 2523 euro.

Nog meer gave dingen. Nisandeh en Vered van Open Circles hebben een aanbeveling gedaan voor mijn aanTEKENINGEN. Mijn dank is groot.

Bookmark and Share

Would you like to comment?

  1. Dus je bent even gereset! Mooi om perspectief te zien en vooral hoe je het kunt omzetten in iets concreets.

    wat bedoel je met de zin:
    Gisteren uit het werkboek (van het seminar van afgelopen weekend) de oefening opgeschreven dat ik een passief inkomen van meer dan 2500 euro per maand heb. Wat is dan de oefening die je doet?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk idee hoor! ga zo door!

    BeantwoordenVerwijderen