Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
01 mei 2010

Gefeliciteerd, met mezelf

Het is zover, ik ben echt 40. Voelt een beetje raar nog, gelukkig heb ik een heel jaar om te wennen. Heel veel felicitaties ontvangen, via Twitter, e-cards, email en twee kaarten per post, eentje van vriendin A. waar ik al veel te lang niet ben geweest, met een film erbij. Ook nog een speciaal cadeau van E. We hebben 2x per jaar contact. Op onze verjaardagen. Van hem kreeg ik software om een video blog te maken. Binnenkort maar eens testen.
Van man- en kindlief kreeg ik creatieve cadeautjes. Van mijn ouders een haakboek en haakgaren. Van mijn schoonouders (zelf uitgezocht) een haak- en een breiboek. Van een collega kreeg ik donderdag op het werk ook al cadeautjes. Zo leuk allemaal. Om de cadeautjes zou ik bijna een feestje geven :) Maar gezien de reisvoorbereidingen en zo direct na koninginnedag had ik daar geen zin in. Dat werd me volgens mij niet door iedereen in dank afgenomen. Maar goed, het is mijn feestje :)

Ik heb ook besloten om wat weg te geven. Daar schrijf ik een apart blogje over. Zodat die bovenaan komt te staan. Want het blijft waarschijnlijk even stil op blog- en twittergebied. We weten nog niet zeker of we kunnen internetten op vakantie de komende dagen. Hopelijk wel, anders krijg ik volgens mij ontwenningsverschijnselen.
Bookmark and Share

Would you like to comment?

 1. van harte meid !!!!!
  je weet wat ze zeggen he....het leven begint bij 40 :-))
  een hele fijne vakantie.

  lieve groetjes Irma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte, een gezellige dag verder nog. Je bent lekker verwend hoor.

  BeantwoordenVerwijderen