Doorgaan naar hoofdcontent

Gave #GiveAway actie, een Clippy Kit tas


Ja, ja.... Ik ben dol op cadeautjes. Voornamelijk krijgen, maar vooruit, het wordt tijd om mijn eerste (en waarschijnlijk laatste) Give Away te organiseren. Omdat ik vandaag jarig ben, omdat dit mijn 348ste bericht is. Omdat ik graag meer volgers wil (op naar de 100 ofzo), omdat ik zelf enorm fan ben van wat ik weg geef, nou, genoeg redenen dacht ik zo...

Wat geef ik weg? Een Clippy Kit tas. Op 31-8-2009 schreef ik er al over. Ik heb zelf de zilveren versie met rood-wit gestipte voering. Het gaat hier om een roze versie (zie foto 1) zonder voering (ik ga eerst nog naar Parijs, heb zelf nog wat zakgeld nodig). Wat je er mee kunt? Nou, leuke foto's, plaatjes, frutselwerken, toegangskaarten, gedichten, munten en wat zo meer showen aan de rest van de wereld. En google anders even op Clippy Kit.

Wat moet je er voor doen?
Stap 1. Laat een reactie achter. Ik ben dol op reacties.
(Uiteraard ga ik er vanuit dat je al een volger bent... Wanneer dat niet het geval is, zou ik dat ook erg leuk vinden, maar uiteraard is dat niet verplicht)
Stap 2. Verwijs op je eigen blog en/of twitter naar deze actie.
(Heb je geen blog of twitter, geen probleem, vertel het aan je buurvrouw, collega, schoonmoeder, vriendin, is ook goed).
Stap 3. Meld je aan bij mijn toekomstige nieuwsbrief. (Rechts op mijn blog). Waarschijnlijk verschijnt de eerste nieuwsbrief zo rond de kerst van dit jaar haha...

De Give Away duurt nog tot vrijdag 14 mei, 14.14 uur
Bookmark and Share

Reacties

  1. Als eerste een reactie plaatsen staat hebberig maar daar is het me niet om te doen. Tuurlijk retweet ik je even, voor meer followers. Ik follow je sowieso. Met mijn plannen voor een eigen bedrijf, hou ik 40&perfect namelijk ook graag in de gaten.

    Een hele fijne week wens ik jullie 3! Au revoir!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. natuurlijk reageer ik ook. Als eerste nog gefeliciteerd met je verjaardag. Het leven begint bij 40. Maak er dus wat van. Ten tweede ga zo door met je blog. Toen je met het vorige stopte had ik er de smoor in. Maar ik moet zeggen dat deze blog een goede opvolger is. Mocht ik winnen is de tas bestemd voor een van m,n kleindochters. Groetjes vanuit een warm Servie, Cisca

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ghehgheh, mooie koppelverkoop! én een blog én een tweet én de nieuwsbrief... doe je goed. Je gaat niet twitteren vanuit parijs... hmmm.... moet ik nog zien hahaha

    BeantwoordenVerwijderen
  4. helaba,

    hier ook een 'regelmatige' volgster én 'k heb me zonet ingeschreven op je ONregelmatige nieuwsbrief (benieuwd wat dat gaat worden, hihi).
    Op mijn blog staat een linkje en nu maar hopen dat de onschuldige hand mij gunstig gezind is ... :-)
    Rest me enkel nog jou een fijne week toe te wensen en tot gauw hé ...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. gefeliciteerd!!!
    zo, dat is nog eens een give -away, daar doe ik graag aan mee!!!
    bij mij is er binnenkort ook een (eerst nog paar volgers erbij, dus als je zin hebt om langs te komen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ooh wat een leuke GiveAway :-) Gefeliciteerd met je verjaardag !! En ik doen graag mee natuurlijk. Ik heb zelf ook een leuke GiveAway omdat mijn blog 1 jaar bestaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Stap 1: done
    Stap 2: morgen
    Stap 3: done
    Stap 4: jou een fijne vakantie wensen: bij deze: een fijne vakantie en stuur een kaartje (tweetje mag ook)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk zo'n tas. Die wil ik wel hebben. Heb je'm ook in het blauw?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. @Martijn familieleden zijn uitgesloten van deelname. En nee, hij is er niet in't blauw.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Happy birthday to you, happy birthday to yoouu. Happy birthday, happy birthdaayy... Happy birthday to yooooouuuuu!

    Okay, een daggie te laat, maar hey... meen het wel hoor! ;o)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. We zijn op dezelfde dag jarig :-D

    Hopelijk heb je in parijs beter weer dan wij hier nu.

    Veel plezier met mickey mouse

    BeantwoordenVerwijderen
  12. leukleukleuk! ik doe mee! uiteraard.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hij's helemaal leuk hoor, de tas! Ben benieuwd wie je er gelukkig mee gaat maken.

    Geniet maar lekker een weekje met man en kind, herlich! Wij gaan vrijdag weg, zin in.

    Aangemeld heb ik mij al voor je nieuwsbrief, poos terug al gedaan.

    Groetjes, en een heerlijke week!
    Jantina

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een leuke tas...ik doe graag mee en ik volg je vanaf vandaag ook..op naar die 100 volgers!!

    Fijne vakantie!
    Ebi

    BeantwoordenVerwijderen
  15. hoi Christel, jij hebt vast veel te lezen als je terugkomt van vakantie... Ik heb je een award toebedeeld. Kijk maar even op mijn blog.
    Liefs, Aafke

    BeantwoordenVerwijderen
  16. hoihoi! ok ik beken, ik lurk al jaren mee bij je (blijkt nu denk ik want ik las ergens dat je eerst een andere blog had waar ik mee las, das toevallig!)en vind het leuk dat jij me oa hebt geinspireerd om te gaan bloggen! thanks en daarom geef ik net als aafke de award door aan jou! vooral doorgaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ola Christel,
    Gefeliciteerd met je 40e jaar. Nu komen de mooiste 40 jaren van je leven en daar kan ik over meepraten want ik heb er al 25 van opzitten en nog volop actief in het Z-Amerikaanse leven. Kom maar eens langs dan zal ik je laten zien wat de Peruanen allemaal aan haaktechnieken in huis hebben!.
    Ik ben helaas niet zo'n Blogger maar via mijn Google/Kiva link kwam ik DutchBloggers tegen en misschien dat ik me daar bij aan kan sluiten. Weet alleen niet hoe dat gaat. Kan jij me misschien bij helpen. Jij hebt ook een aantal Loans in Z-Am die volgens mij ook in mijn portfolio zitten oa Dom Rep. ,my homeland, en Peru, vandaar!.
    WAt betreft je verjaardags feestje, het is jouw feestje en niet van je partner. Dus kies voor jezelf en niet, moeders eigen, eerst aan de ander denken, die komen denk ik bij jou voldoende aan hun trekken.
    Een verjaardagskus en "meet me at Kiva"
    Rodolfo el Tigre Gringo

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat veel reacties! Lekker hoor, en ook wat volgers erbij? Alsnog gefeliciteerd en trouwens ook met je award. Cool!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Joehoe! ik doe ook graag mee hoor! Heb geen blog, maar lees er wel graag :), ook de jouwe!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ahh, via via kwam ik op je site terecht en zie ik deze leuke actie! Wat een keigave tas!
    Ik doe heeeeeeel graag mee!:D

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Zit ik net je nieuwste postje te lezen realiseer ik me dat ik me niet had opgegeven voor deze onwijs gave give-away! Ik doe daar eigenlijk nooit aan mee maar deze tas vind ik zo super dat ik me er toch maar aan waag....

    Nog even kijken hoe ik me kan opgeven voor je ONregelmatige nieuwsbrief... of doe ik dat bij deze...?
    Wat je in je nieuwsbrief moet zetten.... nou.. al je nieuwe maaksel, je schrijfsels, je cursussen enz. Dus eigenlijk een beetje bloggen in briefvorm toch... :-)
    Liefs Claudia B.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Oeps... retweeten heeft niet zoveel nut mee haha, las net jouw laatste tweets en dacht "ff kijken"... Op de valreep dus. Maar ik ga je laatste bericht hierover snel even retweeten, is dat ook goed? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Woonboerderij van mijn ouders te koop in Kolham

Huis te koop in Kolham Sinds vandaag opnieuw op Funda.  Met betere foto’s :) en een verlaagde prijs. De boerderij van mijn ouders in Kolham. Ruim 340 m2 woonoppervlakte. Plus een heerlijke tuin. En ja, ik heb hier in geen tijden iets gepost.  Het is/was een bewogen jaar. Hopelijk is er binnenkort een nieuwe eigenaar voor het huis van mijn ouders. Iemand die het zijn/haar eigen vorm gaat geven. Link naar Funda voor het huis te koop in Kolham  Update: Het huis is verkocht :) De akte is in januari 2024 gepasseerd.

Nieuwe 7 dagen weekend website en ik blog weer

www.7dagenweekend.nl  Nou het duurde even twee jaren :) In november 2021 stopte ik met full-time werken. Veel plannen had ik. Heerlijk wakker worden zonder wekker. Mij richten op het huis. De moestuin, mijn cursussen, creativiteit, opleidingen en nog andere dingen. Er gebeurden veel ongeplande, onverwachte en onprettige dingen.  Gelukkig ook veel mooie dingen hoor.  Uiteraard wel heel dankbaar voor alle tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nu helaas niet meer zijn. Ook voor de tijd die ik door kon brengen met de mensen die er nog wel zijn :) Waar mijn hulp welkom was.  En nu voel ik weer ruimte. Plus behoefte om te bloggen.  Vandaag legde ik de laatste hand (ja voor nu :)) aan de nieuwe website van Martijn en mij. www.7dagenweekend.nl Oh ja en natuurlijk hebben we ook iets leuks bedacht als bedankje voor het inschrijven op onze nieuwe mailinglijst. Zes fundamentele vragen uit het boek Goed omgaan met geld van Pierre Pradervand. Je krijgt het PDF bestand door je gegevens hi

Als alles kan, wat kies je dan?

Het is al bijna weer lente Tsjonge, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen. Heb je: je woord van het jaar je vision board je mindmap je wensen en doelen etc. etc. allemaal al in kaart gebracht :)  Ik ga mijn 'vision board' tekenen. Mijn woord van het jaar is: AVONTUUR Cursus- en challenge verknettering Het einde van 2023 en het begin van 2024 merkte ik dat ik in mijn eigen 'valkuil' stapte.  Want ik meldde mij voor de ene na de andere cursus en challenge aan. In plaats van ontspannen te kiezen voor hetgeen ik echt zin had om te doen. Vorige week luisterde en keek ik op 1,5 keer de snelheid '6 van 12 Masterclasses' die ruim 2 uren duurden. Hai... Ik raakte op een gegeven moment zo geïrriteerd van mijn eigen gedrag. Want, ja, hele interessante informatie. Maar nee, niet mijn stijl van 'les geven en zakendoen'. Maar 'iedereen' die de stappen had gevolgd was 'zo succesvol'. Alleen als je 1 ding zou kiezen en het hele plan z