Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
10 mei 2010

Date Night, ook voor ons :)

Om het nadeel van een aantal kindloze dagen ook maar om te zetten in een voordeel hadden we vanavond een Date Night. Vanmorgen al vroeg begonnen met werken. Werd gebracht, heerlijk. Een collega kookte water, wilde thee voor me inschenken en waste spontaan mijn (heel erg gore) mok af... Goed begin van de maandagochtend. Van 16.30 tot 17.00 uur nog even aan de studie geweest, terwijl ik wachtte op manlief.
Bij het werk de auto in de parkeergarage gezet (zoooo handig). Lopend de stad in. Lekker een broodje gegeten, cranberry choco cake (raar dat die flubberbuik maar blijft...) en een mega latte macchiato (voeg ik toe aan mijn koffiefavorieten) gedronken.
Teruggewandeld naar de parkeergarage. Naar de bios gereden. En erg gelachen om de film Date Night. Het was heerlijk rustig in de bioscoop. Na afloop was het nog licht buiten. Boodschapjes gedaan bij de nabij gelegen megasupermarkt. Traktaties gehaald voor mijn werk. Wilde eerst zelf wat bakken, maar ik heb nu hele leuke/lekkere dingen gehaald.

Morgen weer vroeg werken helaas... (voor half 8 opstaan vind ik zo lastig). Heb eerst een ochtend engels. Lunch en dan een overleg voor een nieuw op te zetten personeelsblad voor het werk. Er zijn 25 gegadigden en er is plaats voor 6 mensen. Duimen jullie even voor me? Want het lijkt me heel gaaf om op dat gebied nog meer ervaring op te doen.
Bookmark and Share

Would you like to comment?

  1. dan duim ik voor je mee. en lekker zo'n avondje. wij hebben binnenkort een kindloos avondje (en nachtje), maar dan heeft vriendje ineens een feestje van een goede collega.. (waar ik geen zin in heb ; ) wel jammer.

    BeantwoordenVerwijderen