vrijdag 14 mei 2010

Bijna uitslag van de #Give Away actie

Zo zie kindlief mij meestal. Op afstand, achter de computer. Al is dit een oude foto, met de oude computer en dus niet de iMac. En is hier de tafel redelijk opgeruimd en staan er nog vrolijke blommen. De enige vrolijke blommen die ik nu weet, liggen bij MEET. En zij verwijst weer door naar mijn ChrisCreaClub blog. Waarvan ik dacht hem op te heffen. Want ik verkoop wel blommen en hele leuke andere haaksels, maar nog niets via mijn Etsy winkel (dat vind ik zo zielig voor mezelf...)
Maarja, ik heb net de domeinnaam voor mijn creablog voor een jaar verlengd. En ik twijfel volgens mij elke week daarover. Dus ik laat het voorlopig staan.

Om 14.14 uur is de sluiting van de Give Away actie. Ik ga dus zometeen kijken wie heeft gereageerd en zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief. Volgens mij waren er een aantal mensen die dat laatste (nog) niet hebben gedaan. Vind het wel spannend hoor, want met het aantal aanmeldingen voor de nieuwsbrief is het ook wel handig dat ik dan een eerste nieuwsbrief ga versturen. En wat ga ik daar dan allemaal inzetten????

Bookmark and Share

3 opmerkingen:

 1. Wat een grappige tijd voor de uitslag!

  Zelf ben ik geen fan van nieuwsbrieven. Ik gooi die meestal meteen in de 'trash'.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik zie niks? wie wat waar wanneer waarom heeft gewonnen..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha, wordt u liever gelinkt naar uw andere blog? kan ook hoor ;) leuk dat je ook anderen blij mag maken met je mooie haaksels!
  ik lees nieuwsbrieven als de eerste paar regels me aanspreken.... dus doe je best met die onregelmatige nieuwsbrief! :) hihi, ik ben benieuwd hoor! heel fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen