Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
01 april 2010

Schrik niet.

Trouwe lezers, schrik niet, de blog is in de reconstructie. Nieuwe lezers (die bijvoorbeeld de woensdagavond al netwerkend hebben doorgebracht en in hun goodiebag een gehaakt hartje vonden met een visitekaartje) welkom.

Hoe het er hier eerst uitzag? Nou ongeveer zoals nu op Chris Crea Club. En de foto van mij, is zoals ik me nu voel, heel erg blij en enthousiast. Alleen past hoe ik me voel niet bij het tijdstip van de dag. En zie ik er helaas ook niet zo florissant uit hoor haha. Het is de tijd van de maand zeg maar, mijn haar had al een week geleden geverfd moeten worden en een knipbeurt is wenselijk. Maargoed, het ook wil ook wat. Dus de aankomende dagen komt het goed hier op dit blog.

Houdt het in dat ik helemaal niet meer over creatieve zaken hier ga bloggen? Ja wel, maar andere creatieve zaken. Geldzaken bijvoorbeeld. Want daar ben ik al heel lang op een hele goede manier heel creatief in en ik denk dat ik anderen daar wel mee kan helpen/inspireren. Haken, breien, knippen, plakken en scheuren heeft een eigen plek gekregen. En dat voelt goed. Dus ik laat jullie met de bijzondere lay-out, lettertypes en kleuren en ga zorgen dat ik nog een paar uurtjes slaap krijg.

Update: Gelukkig had ik de wijsheid mijn "oude template" te hebben gekopieerd. Bij de nieuwe layout kon ik geen kleuren en lettertypes aanpassen. En alle foto's werden vervormd. Dus terug naar de oude vormgeving....
Bookmark and Share

Would you like to comment?

 1. Heb ik alleen op mijn eigen iMac zo'n breed hoofd op de foto? Ik hoop het.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee hoor, je hoofd is mooi smal, een prachtige foto!
  Ik hoop dat ik nog in je doelgroep val, bij CCC word ik geweigerd, is alleen voor uitgenodigde lezers...
  Een fijne dag! Aafke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. op mijn #macbookje zie je er prima uit. wel heel anders weer dan ik je van je twitter-foto ken, die is ook zo bewerkt, doe 's aanpassen dan, heb je toch nie nodig =)

  ben benieuwd naar je geldlogjes. doe je ook nog zogajemetnareburenom-logjes? #ookleerzaam ; )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. op mijn pc zie je er mooi uit hoor, met een slank koppie. maar ik wou ff weten, hoe was het examen. schreeuwde me de longen uit het lijf om je succes te wensen, blijft het oorverdovend stil!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. uuuuh soorry maar nee. ook op mijn HPlaptop

  BeantwoordenVerwijderen
 6. maarrrrr dat ligt wel duidelijk aan de foto. heb je wel een extra brede lach! hahaha, kijk je nog meer extra blij! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat het hier eerst inderdaad niet roze? Leuke foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bij mij heb je trouwens ook een 'breed' hoofd. Een herkenbaar probleem helaas: bij bepaalde blogger layouts worden plaatjes en foto's een beetje misvormd.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Inge, zal aan de slag, foto technisch. En ik ga vast ook zogajemetnareburenomlogjes schrijven. Al gaat het hier vrij goed de laatste tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @mEET Jammer dat ik ook op de HP breed ben haha. Zal de foto hier verwijderen en als profielfoto plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Vlijtig Liesje het was (is) een smalle foto, denk dat het daar door komt. Bedankt voor het compliment.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Mama Muis, blij dat jij een slanke versie van me hebt. Mijn examen... tsja, officieel nog geen uitslag. Onofficieel was het voldoende. Of ik het ook goed vond.... Nou nee. Was zo zenuwachtig, jak...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. 't Is hier bij de reacties nog een beetje een zooitje, maar je foto is top hoor!

  En mag ik je een klein aandachtspuntje geven? (kijk zelf maar of je er wat mee wilt of kunt).
  Op een mini-pc is je site niet volledig van links naar rechts te lezen en moet je steeds heen en weer scrollen. Misschien is een iets kleinere breedte haalbaar?
  Voor wij als mini-lezers zou dat wat prettiger zijn ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @Mama Monique dank voor je opmerkzaamheid voor wat betreft de reacties.
  Ik zie dat de instellingen nog gedeeltelijk van de eerdere blog erop staan, hinderlijk... want ik weet niet hoe ik dat kan veranderen :(

  En kleiner... goede optie. Als ik zou weten hoe... Zal me er van't weekend in verdiepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk, verras ons maar maar al je ideeen over hoe jij in het leven staat, daar houd ik wel van:)

  Fijn paasweekend!

  BeantwoordenVerwijderen