vrijdag 23 april 2010

Mijn lomografie cameraVrijdag, ik ben vrij en manlief ook. Door woensdag al voor superhuisvrouw gespeeld te hebben, hoefden we (lees man) alleen nog maar te stofzuigen. Witte was draait en wij gaan zo lekker aan de eetkamertafel. Agenda's erbij, au-laitje. Plannen maken voor leuke dingen met ons tweetjes. Uiteraard ook leuke dingen met ons drietjes. Zoals binnenkort Parijs.

En toen dacht ik ineens aan mijn lomo cameraatje, de supersampler. Voor de niet kenners, hier links op de foto is een simpele analoge camera met 4 lenzen. Door een tijdsverschil, in te stellen op 2 seconden en 0,2 seconden maakt het toestel 4 fotootjes na elkaar. Maar bij het afdrukken staat het wel op 1 foto. Zo leuk. (Zie de afbeelding van de website). Mijn zusje heeft een camera met 2 lenzen boven en 2 onder. Wat ook een heel gaaf effect geeft. (Zie net op de site dat dat model actionsampler heet). Ik heb mijn camera zojuist uit de la gevist. Er bleek nog een fotorolletje in te zitten. Die is er nu uit (overbelicht)...

Gisteravond uit eten geweest met collega's. Gewokt in wat het restaurant zelf aangeeft, het mooiste wokrestaurant van Groningen. Ik vond het interieur prachtig. Supersnelle bediening en het belangrijkste heerlijk gegeten. Was blij met mijn stretchjurk.

Bookmark and Share

1 opmerking:

  1. OOOOO, gaaf! Ik wil ook een lomo! Ik heb in Berlijn verschillende soorten gezien. Het is een leuke subcultuur. Erg gaaf.
    Maar aangezien ik nogal digitaal ben ingesteld vind ik de analoge rolletjes wel een groot nadeel... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen