zaterdag 10 april 2010

Lekker opgeruimd


Afgelopen tweede paasdag kreeg ik een ingeving, terwijl ik nog in bed lag. De Ivar stelling kast van kindlief haar kamer zou mooi op mijn hobbykamer staan. Dan kon zij wel de witte mini secretaire krijgen als bureau. Ik val in de categorie, wat in mijn kop zit, zit niet in mijn ko.., dus na iedereen van het nut overtuigd te hebben, gingen we aan de slag.

Tsjonge jonge, wat een zooi. Mijn eigen spullen hoor. In overvloed :) Ondertussen ontdekte kindlief dat tenminste 3 skinny jeans niet meer pasten. Dus ook de kledingkast uitgezocht. En natuurlijk al haar speelgoed. Volgende week wordt ze acht. Dus een heleboel zaken daar is ze "te groot" voor. Allemaal uitgezocht en klaargezet. Gelukkig kwam afgelopen woensdag Akelein spontaan op de koffie. Ze had nog ruimte in haar auto :) Vandaag trof ik A op de rommelmarkt. En ik kreeg een allerliefst cadeau. 3 bollen Rowan wool. Wat is dat mooi materiaal zeg. Weet nu wat ik ga vragen op/voor mijn verjaardag.

Helaas ben ik nog niet klaar met opruimen en uitzoeken van mijn eigen spullen. Vandaag heb ik de laatste stapels onder het bed gelegd. Slechte plek, ik weet het, maar wel lekker uit het zicht.
Bookmark and Share

3 opmerkingen:

 1. Lief bericht. Je had het verdiend, Aafke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. opruimen, wat goed! dat neem ik me voor om na mijn examen ook echt te gaan doen.
  Ondertussen kwam ik dit tegen bij ikea (niks gekocht, wel een hoop leuke ideeën opgedaan)
  http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/50154820

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Aagje wat een leuke gehaakte dingen van de Ikea. En wel heeeeeel voordelig ook.
  Succes met je examen, wanneer vindt het plaats?

  BeantwoordenVerwijderen