zaterdag 3 april 2010

Ingebroken...

Twee jaar geleden werden we de trotse eigenaars van een buitenverblijf. Een lekker oubollige stacaravan. De gehele caravan van binnen voorzien van een nieuw behangetje en rood wit geblokte gordijnen. Gave partytent gekocht en een opblaasbaar zwembad...
Burgertruttelijkheid ten top. Dit jaar zou de geweldige blauw rand verdwijnen en de mini moestuin nog meer vorm krijgen.
Maar veel zin heb ik er niet meer in. Want er is ingebroken. Raam ingeslagen aan de achterkant. Drie pannen, een tosti rooster van Spongebob en een oude dvd speler is de buit. Wij zitten met de zooi van een kapotte ruit, sluitingsmechanismes die niet meer functioneren een ontzette voordeur. Die hebben ze van binnenuit geforceerd.
Blijkt ook nog een waterleiding geknapt te zijn door de vorst, in het schuurtje. Dus al met al dikke pret. Wij blijven verder maar thuis, dit paasweekeind. Verstop ik hier wel wat eieren. Of mezelf.
Bookmark and Share

7 opmerkingen:

 1. Bij ons staan onze spullen al 14 dagen onbeheerd in de tent omdat het tuinhuisje is afgebroken. Ik heb ook wel wat schrik dat er wat gaat weg zijn...
  Wij vertrekken dinsdag, maar mijn man doet in glas dus dat zou snel hersteld zijn.
  Kop op!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet je zelf verstoppen, hoor. Neem maar een lekker kopje thee met een choco-ei. Ik heb bij de Ap kauwgomballenthee en marshmallowthee gezien. Hoe lijkt je dat?
  En niet zo negatief over die mooie caravan. Truttigheid is het nieuwe hip!!! Denk ook maar aan breien en haken. Dat was ook truttig en is nu helemaal hip...
  Repareren kan ik niet, maar ik wil best helpen schoonmaken daarna.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een nare ervaring zo voor de pasen.
  Ik wens je toch een fijn weekend , met hopelijk ook een beetje zonneschijn.
  groetjes
  trudette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker begin van het lange weekend :( Bah, wat hadden ze gedacht er aan te treffen? Niemand bewaart toch echt dure spullen in een stacaravan? Superirritant!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. echt een afknapper idd. Kan me helemaal voorstellen dat je even geen zin in campingzaken hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is geen leuke binnenkomer dan en inderdaad het werk wat je ervan hebt maar vooral het gevoel dat er zomaar vreemden zonder toestemming in jullie plekje is geweest.
  Leuk is het niet maarre niet je paasdagen erdoor laten verpesten.
  Je hebt alleen jezelf ermee en niet de daders!
  Liefs Angel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een niet leuk begin van het campingseizoen! Wat een prutsers, wat hebben ze er te zoeken!!

  BeantwoordenVerwijderen