dinsdag 13 april 2010

Hartjes, nieuwsbrieven, granny squares, bowlingfeest en examen

Om met het examen te beginnen, dat was vanmorgen. Nederlands. Een lees-, luister- en schrijftoets... dus... fijn begin van de dinsdagmorgen. Volgens mij heb ik het wel goed gedaan hoor.

Wat betreft de granny squares (voor de niet haaksters, dat zijn van die gehaakte vierkantjes, zoals hier), daarvan heb ik nog een ander patroon gekregen van een collega vanmorgen. Van de moeder van een andere collega kreeg ik een heel gaaf patroon van een prachtige stola.

Nieuwsbrieven, ik sta vermeld in de nieuwsbrief van vanMarieke (dank je wel). Voor mijn eigen, nog niet verschenen nieuwsbrief heb ik al 8 aanmeldingen. Oeps.... het wordt tijd, ik weet het.

Op 40andperfect weer een nieuwe blog over onze 60 urige werkweek.

En dan als laatste het bowlingfeest. Dat gaat morgen gebeuren. Met kindlief en 5 vriendinnen... Zaterdag is ze echt jarig en heeft ze haar "grote mensen feest". Dus het is een beetje een rare week. Maar wel heel gezellig.
Bookmark and Share

2 opmerkingen:

  1. met 5 vriendinnen. te gek, denk ik dan. bij Kleuter in de klas is het de trend om zoveel mogelijk kinderen uit te nodigen, echt, de een nodigt er nog meer uit dan de ander! binnenkort mag 'ie naar een feestje waar zo'n beetje de halve klas (van 32 kids!) komt! meiske wordt 6! o en het is een discofeestje in de plaatselijke disco hier dus.
    eh...
    ???

    ; )

    BeantwoordenVerwijderen