dinsdag 20 april 2010

Christel got TalentsHet was een collega van manlief zelfs opgevallen... Een week niet geblogd. Hier dan. Want op 40 & Perfect vliegen de blogjes je bijna om de oren. Feestje van kindlief was geslaagd. Haar grote mensen feest ook. Zondag waren we bij ons buitenverblijf. Daar bleken ook nog de waterkoker en onze thermoskan gejat te zijn. Gelukkig hadden we nog 1 pannetje. Gasfles aangesloten, vol goede moed. Bleek het doosje met lucifers leeg. De elektrische gasaansteker had het begeven (evenals onze veger, die brak in twee).

Gelukkig was het prachtig weer. Dus zijn we buiten gaan zitten. Lekker lezen en haken (ik dan) in de zon. Gisteren tot 18.00 uur gewerkt. Heerlijk een film met Nicolas Cage gekeken.

Vanmorgen op mijn werk begonnen met Engels. Met een Talents boek. Nu met de jas aan achter de computer. Ik moest even bloggen. Tot zover de mini update. Want ik ga met een drietal andere ouders overleggen. Over een komend feest op school. Eén van de grootste feesten qua organisatie. Erg leuk hoor. Binnenkort weer meer.
Bookmark and Share

Geen opmerkingen:

Een reactie posten