Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
07 april 2010

Bijna jarig. Mijn gastblog staat online.

Kindlief is bijna jarig. Natuurlijk heerst er al een bepaalde spanning... Want 8 is wel heel speciaal. Dat wilde ze al wel een week na haar 7e verjaardag zijn. Uitnodigingen zijn uitgedeeld. Traktaties bedacht, feestje voor de dames (bowlen) georganiseerd. Nu alleen nog "de grote mensen" uitnodigen op de verjaardag zelf.

En dan twee weken later is het voor mij zelf zo ver. Ook jarig. Ik word 40. Toch wel een mijlpaal. En een poosje geleden schreef ik al dat ik mag gastbloggen op een nieuwe website. 40 & perfect Nou, het is officieel. Lees daar meer over mijn verjaarsperikelen. En reageer vooral (hier en daar op de blog) over hoe jullie een belangrijke verjaardag gevierd hebben. Ik sta nog in dubio over een feest namelijk. En kan zeker wat inspiratie gebruiken.

Plaatje zonder toestemming gevraagd te hebben geleend van http://www.40andperfect.nl/
Bookmark and Share

Would you like to comment?

 1. 12 april word ik 40 en ik vier het klein. ik wil een groots feest gaan geven als ik 42 word.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Je eerste blog voor 40&perfect. Ik heb geen feesttips voor je; ja, een high tea is natuurlijk altijd leuk! Wat een, in de zomer verjarende, vriendin zonder tuin eens gedaan heeft is alle gasten uitnodigen op een grasveld onder een mooie wilg in het stadspark. Lekker ongedwongen en alle ruimte!Succes!

  Agnes_BB

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben nog laaaaaaaaaaang geen 4o joh. ahum.
  ; )
  dacht je echt vroeger dat als je 4o zou worden, dat je dan al die dingen zou hebben (bereikt0? ik dacht vroeger altijd alleen aan een kindje, als ik aan de toekomst dacht. (en, gelukt! ; )

  BeantwoordenVerwijderen