vrijdag 26 maart 2010

Wat nou nieuwsbrief?!

Natuurlijk, ik wil al een hele tijd de mogelijkheid voor mijn 48 volgers om zich aan te kunnen melden voor een nieuwsbrief. Gevonden (zoals rechts bovenin blijkt). Zou ik afgelopen woensdag de proefnieuwsbrief uit doen naar de eerste 4 aanmelders (manlief, mijn moeder, Marieke en ikzelf met een ander emailadres :)) Maar dat is er niet van gekomen. Kreeg ik gisteren spontaan een nieuwe aanmelding... Oeps, zeer welkom hoor. Maar het kan dus nog even duren dames en heer voor de eerste versie. Morgen namelijk een verjaardag. Zondag mijn 8 voorgezaaide zaadjes verpoten want man, man, man, wat werkt dat kweekbakje goed. Dan nog even door naar ons buitenverblijf om een matras weg te brengen en wat ander spul wat nu nog in de kelder staat.
En dan is het al weer maandag. Heeeeeeele dag werken. Powerpointpresentatie maken voor Nederlands. Want dinsdag heb ik het eerste onderdeel van mijn examen Nederlands. Maandag gaan er ook nog 100 gehaakte hartjes op de bus. Voor een goodie bag. Ter ere van een netwerk in stijl evenement waar ik zelf helaas niet bij kan zijn. Nog 39 te gaan. Gelukkig kan ik morgen in de auto haken... Komt allemaal goed met mij hoor.

De foto hierboven is van mEET. Zij heeft morgen een open dag. En dat gehaakte bloemetje is van mij :) De rest van de prachtige creatie is van haar. Echt even kijken bij haar ienieminie preview.
Bookmark and Share

5 opmerkingen:

 1. je brengt me op een idee. met die nieuwsbrief. ga ik even op broeden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nu ik de reader ontdekt heb (en jouw blog daar ook netjes op verschijnt) heb ik juist minder nieuwsbrieven in mijn toch al zo volle mailbox en kan ik in de reader de berichtjes lezen wanneer het mij uitkomt. mijn vraag is dus ook: ga je in je nieuwsbrief over dingen schrijven die niet op je blog komen?
  anders blijf ik je gewoon lekker "volgen".

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Aagje de nieuwsbrieven zullen berichten/dingen/zaken zijn die nog niet in de blog komen. Als het echt van belang wordt/is laat ik het in een blog wel weten hoor :) Leuk dat je reageert.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Aagje, weet je dat ik niet eens weet hoe dat werkt dat mijn blog in de reader verschijnt haha....

  BeantwoordenVerwijderen