Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
06 maart 2010

Voor -nog zonder na-

Hier laat ik wel heeeeeel veel (troep) van mezelf zien. Dit is wat achter het gordijn verstopt ligt/staat/hangt/zit in mijn inloopkast. Het woord inloop kan ik beter weglaten, want dat wil niet meer. Al maanden een bron van ergernis. Alleen met het gordijn dicht ziet niemand er iets van. Rechts om de hoek staat de strijkplank, de planken daar weer achter (niet te zien) bevatten mijn "leg"kleding. Links om de hoek hangt de hangkleding. De vloer was niet fotografeerbaar. Teveel schoenen en laarzen zonder vaste plek. Nu hebben mijn tantes en moeder morgen een knutseldag. (Ik mocht ook komen hoor, maar kies voor een zondag thuis). Dus dit is de ultieme gelegenheid al mijn uitgezochte kleding en overige spullen een andere bestemming te geven. Feng Shui technisch is opruimen ook heel erg goed. En ruimte in de kast, geeft ruimte in mijn hoofd. Ik weet het allemaal goed te promoten voor mezelf. Maar ik heb zo geen zin....

Would you like to comment?

 1. Jaaaa... want wat gooi je weg en wat geef je weg? En nog erger: waar laat je al die dingen die je toch nog wil houden, maar waarvan je eigenlijk al weet dat je er toch nooit meer wat mee gaat doen? Moedeloos word je er bij voorbaat van.

  Maar toch een lekker karweitje als je eenmaal bezig bent, dan voel je je heel erg Oprah-advies-opvolgerig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ghehgheh, overdrijven is ook een kunst. als dat troep is, woon ik op een vuilnisbelt! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een hoop troep. Helaas is het soms hier ook van dat!
  Opruimen geeft een goed gevoel (als je er de energie voor hebt)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wist je dat de gemiddelde nederlander 10.000 tot 13.000 spullen in huis heeft?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha! Toevallig gaan wij morgen een poging doen de zolder te de-clutteren...en we zien er zoooo tegenop.
  Maak je niet druk om je kast, valt echt enorm mee, heb helaas geen foto van onze 'mission impossible' en ik geloof ook niet dat die er gaat komen nu ik erover nadenk, tis echt té erg om te laten zien.
  Suc6 met opruimen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hihi, blijkbaar heeft iedereen zo van die min of meer 'verborgen nesten' ... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi Christel,

  Ik wens je heel veel succes morgen!!

  Geeft een heerlijk gevoel als het klaar is, dat is zeker!!

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen