Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
21 maart 2010

Sportief dagje.

Hier hoort nog een foto te staan van ons drie in een zonnig bos. Maar ik typ nog snel een berichtje vanaf de laptop. (Die heb ik gebruikt voor mijn huiswerk). Kindlief ligt op bed. Een hoofd vol snot heeft ze. Erg sneu. De logeerpartij, waarbij ze erg laat ging slapen deed haar de das om zeg maar. Gelukkig blijft ze er vrolijk onder. Ze stelde zelfs voor om vanmiddag te gaan wandelen in het bos. Dus, dat hebben we gedaan. Het was heerlijk. We hebben meer dan een uur gewandeld. Bij terugkomst ben ik nog even mijn nieuwe skeelers gaan testen. Beetje groot waren ze. Dus mocht manlief ze passen. En hem zaten ze goed. Helaas voor mij dus. Ondertussen moest kindlief van ons oefenen op haar 24 inch fiets. Vorig jaar als mega aanbieding gekocht (100 euro voor een nieuwe fiets bij de Hema). En eindelijk maar toch durfde ze op te stappen en weg te fietsen. Na ongeveer 20 minuten kon ze ook de bocht om. Dus binnenkort kunnen we op de fiets naar school. Al met al een hele gezellige en sportieve dag. Nu gauw de computer uit, want 24 is al begonnen.
Bookmark and Share

Would you like to comment?

 1. Spannend hé 24. Wij kijken ook altijd. Op zondag moet het oudste kind van de 2 altijd vroeg naar bed. Het is maar een half uur hoor, onder het mom van een drukke week. Neeee, wij willen rustig 24 kijken.
  Erg hé.

  gr. Imre

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo'n dagje in de frisse buitenlucht.
  Goed dat dochterlief al zo goed kan fietsen! En balen van je skeelers..

  BeantwoordenVerwijderen