Soms schrijf ik blogposts welke affiliate-links bevatten. Dit betekent dat ik een commissie krijg wanneer je iets via deze link koopt. Hierbij zal ik alleen naar diensten of producten verwijzen, waar ik zelf 100% achter sta.
17 maart 2010

Skeelers, kleppers en een nieuwe hobby?

Zonder dat "iedereen" denkt dat ik alleen maar dingen koop, heb ik de afgelopen dagen veeeeel gekocht. Maandag en dinsdag niet hoor. Toen was ik op mijn werk. Waar ik werkte en studeerde (Nederlands) en veel leerde over een nieuw systeem. Maar wel afgelopen zaterdag. Toen ik onderweg was naar mijn moeder om rommelmarktspullen weg te brengen. Ik stopte 'heel even' bij de kringloop. Vond daar 3 sigarenblikjes en een gave groot blik. Kommetjes voor de leuk. Een hemdje voor kindlief, een roze shirt met opdruk voor mezelf. Nog meer serviesachtig iets wat niet in de kast past maar oh zo leuk is. Bij mijn moeder zocht ik uit de spullen die zij en mijn tante voor de markt hadden, een theepot met bijpassend schaaltje. Ik kreeg ook nog een hoe zou ik het noemen, kookding op petroleum. De rommelmarkt welke ik zondag bezocht en waar ik Akelein nog trof verliet ik met supermooie nieuwe zwarte Gabor kleppertjes. Een zwart jasje, die ik bij mijn moeder weer meenam. Skeelers (jaja, ik word sportief), een vrolijk to do boek, boodschappenlijstjes met magneet voor op de koelkast, 3 engeltjes en een zak met roze acryl (heb ik aan mijn moeder gegeven). Heerlijk...
Qua nieuwe hobby. Ik heb me op de deksel van het schaaltje welke bij de theepot hoort uitgeleefd met mijn Spectaculo stiften. Zondag voorzagen kindlief en ik ook nog een drietal schoteltjes van wat creatiefs. Is helaas niet watervast. Dus tot zover de nieuwe hobby :)

En nu.... nu is het woensdag. Heb ik een snothoofd, hoofd- en keelpijn. Zo lekker op mijn vrije dag. Buurman rechts is aan het stofzuigen en buurman schuin boven is aan het drummen. Lang leve de lente, lekker weer naar het buitenverblijf. Ik ga even straktrekken op mijn straktrekbank. Tweede behandeling van de tien. En ik heb ook al twee dagen oefeningen gedaan, benen, billen en buik voorzien van een anti spul, dus ik ben heeeeeel trots op mezelf.
Bookmark and Share

Would you like to comment?